Ninov prijatelj otkrio šokantne detalje: Dosta mi je Sandrinih laži, evo šta se zaista desilo u noći kad joj je otac umro

Ninov prijatelj otkrio šokantne detalje: Dosta mi je Sandrinih laži, evo šta se zaista desilo u noći kad joj je otac umro

Autor: | 21/02/2024

0

Prijatelj otkrio šta se desilo u noći kada je Nino Rešić preminuo

Nino Rešić devedesetih je bio jedan od najpopularnijih folk pevača na ovim prostorima. Pored glasa, zaštitni znak bili su i mladeži na desnoj strani lica.

Njegove pesme rado se slušaju i danas, 16 i po godina nakon što nas je napustio. Prerano i iznenada. Imao je samo 43 godine.

Instagram/sandra_resic

 

Preminuo je između 18. i 19. oktobra 2007, a uz njega je do poslednjeg časa bio prijatelj i menadžer Nermin Ademović, koji je nedavno otkrio šta se zaista desilo te kobne noći.

Izazvala ga je, kako su preneli mediji, Ninova ćerka Sandra Rešić, koja se tada takmičila u "Zvezdama Granda".

Pročitajte: Promenio veru, ali i ime - Da li znate kako se zvao Nino Rešić kada je prešao u pravoslavlje?

- Više nisam mogao da slušam laži koje iznosi. Ona kupi poene hvaleći se kako je bila do poslednjeg trenutka sa Ninom u Bijeljini, što je čista laž.

Tvrdi da zna u kakvim je mukama umro njen otac, ne znam na osnovu čega kada u tom času nije ni bila s njim. Cela ta nesrećna situacija odigrala se u par dana i niko nije ni slutio da će se dogoditi ono najgore - ispričao je nekadašnji menadžer popularnog pevača.

Instagram/sandra_resic

 

Nino je iza sebe ostavio tri ćerke iz tri braka, među kojima je i Sandra.

Sve do smrti je vodio dnevnike koji sadrže različite detalje iz njegovog života, a šuška se da kriju i velike tajne koje niko ne zna.

- Bila je 2007. godina. Nino je veći deo vremena provodio u Bijeljini, gde smo radili na njegovom novom albumu. Ja i osoba po imenu Nebojša bili smo jako bliski s njim i pomagali mu u karijeri.

Sećam se kao sad, 18. oktobra primam sms poruku sa sadržajem: “Brate, Nino je danas loše, išli smo kod doktora i on je preporučio da ostane u bolnici, ali Nino nije hteo. Molim te, dođi večeras da budeš s njim jer ja imam poslovnih obaveza." 

Instagram/sandra_resic

 

- Negde predveče sam sa prijateljem Vedadom krenuo za Bijeljinu, misleći da Nino ima slabiju prehladu i da nije ništa ozbiljno. Kada smo tamo stigli, Nebojša je žurio na posao, a Nino je spavao u svojoj sobi. Nebojša nam je rekao da mu otvaramo prozor jer je svakih pola sata dobijao strašne napade, pa da ima svežeg vazduha - prenosi e-turneja.com Ademovićeve reči.

Nino nije hteo da ide kod doktora iako je imao jake bolove i česte napade. Oko 22 sata mu je već bilo jako loše. Rekao sam: “Nino, neću više da te slušam, ovog momenta ideš sa nama da te pregledaju.” Jedva je hodao, uz našu pomoć došao je do auta. Odvezli smo ga u bolnicu u Bijeljinu, tamo su nam rekli da ga odmah odvedemo do hirurgije.

Više nije mogao da hoda, pa smo ga stavili u invalidska kolica i brzo odvezli na odeljenje. Sačekao nas je doktor i pitao da li je pacijent alkoholičar. Nisam znao šta da mu odgovorim osim da ništa nije pio poslednjih sedam dana.

Instagram/sandra_resic

 

- Odvezli su ga u salu, a mi smo ostali da čekamo. Prošla je i ponoć, nismo imali nikakvih vesti. Nismo ni slutili da će se desiti ono najgore. U tom trenutku se pojavio doktor i rekao ono što nismo hteli da čujemo: “Izgubili smo ga, pokušali smo reanimaciju, ali nije reagovao”. I dalje je bila tišina, ja nisam mogao da verujem da čujem tako nešto... - otkrio je prijatelj šta se desilo u noći kada je Nino Rešić preminuo.

- Oko dva, tri sata posle ponoći bili smo u njegovom stanu, svi smo ćutali, nismo znali šta da kažemo jer ovakav ishod niko nije očekivao. Dogovorili smo se da sahrana bude u subotu u njegovoj rodnoj Bosanskoj Dubici. Nešto para što je bilo uzeo je Nebojša i rekao da će kupiti venac i ostale stvari, jer Nino, inače, nije držao kod sebe puno novca. Ujutro nas je zvala Dragana Mirković i rekla da će i ona kupiti jedan venac. Mnogo ljudi nas je zvalo da pita da li je to istina.

ATA Images

 
 

- Znam da je tog dana u Bijeljinu došao i njegov brat Dejan, kao i Sandra. U subotu rano ujutro Nina smo povezli prema Bosanskoj Dubici gde je bila sahrana. Iz Zagreba je stigao njegov stric i rekao da će se sahrana obaviti po islamskim običajima. Sećam se da su bili njegov kum, rođak Samir, Jasna K, Halid Muslimović, Farizada Čamdžić i njegov stric i ostala uža rodbina. Bilo je dosta naroda, tačan broj ne bih znao da kažem, ali među njima nije bilo njegovog brata Dejana i Sandre koji su prethodno bili došli u Bijeljinu.

Pročitajte: Popio je šaku tableta posle svađe sa ženom... Niko ne zna da mu je Snežana Đurišić spasla život

- Veliku ulogu u svemu ovome igra i njegov dnevnik u koji je beležio sve o svom životu. Taj dnevnik krije tajne, znam da sam ga ja uzeo i hteo da ga dam njegovoj ćerki Ameli koja je živela u Americi, ali kako ona nije htela da dođe po njega, vratio sam ga Nebojši i ne znam šta se kasnije desilo s njim.

Posle sam hteo da objavim CD sa pesmama koje je nameravao da izda, ali sam odustao jer bi krenule priče da hoću da zaradim na njegovom imenu. Postoje neke stvari iz Ninovog života koje znam i koje nikada neću objaviti, postoje i neki ljudi, koji su danas poznati, o kojima mi je pričao neke čudne stvari.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images, Instagram/sandra_resic

Pročitajte još

Najnovije vesti