ON je bio verenik Dragane Mićalović: Nije joj smetalo što iz braka sa pevačicom ima troje dece, ludo ga je volela

ON je bio verenik Dragane Mićalović: Nije joj smetalo što iz braka sa pevačicom ima troje dece, ludo ga je volela

Autor: | 21/02/2024

0

Bivši dečko Dragane Mićalović bio je oženjen pevačicom

Ljubavni život Dragane Mićalović oduvek je intrigirao javnost, možda i zbog toga što izbegava da o toj temi govori u intervjuima.

S obzirom da su njene starije sestre, Mirjana i Sloboda, već niz godina u skladnim brakovima, često joj postavljaju pitanja o planovima za udaju.

Luka Šarac

 

Koliko je poznato, lepa glumica je pre tri godine bila na korak od odlaska kod matičara, ali to se ipak nije desilo. Taman kad su svi očekivali da čuju svadbena zvona, stigla je vest o raskidu veridbe.

Pročitajte: Stub porodice, žena jaka kao stena - Ovo je majka Slobode i Dragane Mićalović

Draganin ljubavni život našao se u fokusu kada je otkriveno da je u vezi sa tri godine starijim biznismenom Stevanom Purićem.

Par se upoznao sredinom 2019, na ručku koji je organizovao zajednički prijatelj. Da je veza bila ozbiljna postalo je jasno nekoliko meseci kasnije, kada su se vratili sa zajedničkog putovanja po Veneciji.

Boško Karanović

 

Pod lupom se našao i Stevanov dotadašnji emotivni život, pa smo mogli da pročitamo da je bio u braku sa pevačicom Jovanom.

Dobili su tri ćerke – Niku, Zaru i Bjanku. Inače, najstariju devojčicu upoznali smo u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”.

Facebook/Jovana Purić

 

- Ne krijem dečka, već ne želim da mešam posao i privatni, to jest ljubavni život. Odrasla sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da bi svako trebalo da ima svoj posao i vladalo je veliko međusobno poštovanje. Nas dvoje to imamo, što je za mene jako važno u odnosu. Poštovanje u svakom smislu – jedna je od retkih izjava Dragane Mićalović, u kojoj opisuje svoj ljubavni život.

Boško Karanović

 

Bilo kako bilo, Dragana i Stevan su raskinuli u aprilu 2021. godine. Glumica se od tada posvetila poslu, a zapažene uloge ostvarila je u serijama “Igra sudbine”, “Tajna vinove loze” i “Od jutra do sutra”.

Pogledajte kako izgleda bivša supruga Stevana Purića koja se svojevremeno bavila pevanjem. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još