Ništa nije slutilo... Sanja Kužet u petom mesecu trudnoće donela konačnu odluku

Ništa nije slutilo... Sanja Kužet u petom mesecu trudnoće donela konačnu odluku

Autor: | 19/02/2024

0

Trudna Sanja Kužet donela konačnu odluku

Jedna od najgledanijih emisija u regionalnom etru, „Zvezde Granda“, ovih dana prolazi kroz ozbiljne promene. Sanja Kužet, koja je nedavno saopštila radosnu vest da je u drugom stanju, stavila je tačku na ovu voditeljsku sezonu.

Boško Karanović

 

No, ova odluka bila je i očekivana u takvoj situaciji. Malo mira i uživanja narednih meseci svakako joj neće škoditi, a kako je Saša Popović otkrio, Sanja teže podnosi ovu trudnoću, pa nema sumnje da će joj pauza dobro doći. Već je poznato da će njenu poziciju zauzeti Ana Sević.

Pročitajte: Dobro čuvana tajna - Evo kako se Sanja Kužet razvela sa prvim mužem, znate ga svi

Sa svojim izabranikom Nemanjom Živojinovićem lepa voditeljka čeka sina. Već ima dvoje dece: u prvom braku dobila je Andriju, sada četrnaestogodišnjaka, a sa Nemanjom šestogodišnjeg Strahinju.

Boško Karanović

 

Sigurni smo da dečaci jedva čekaju društvo, a i mama će sada imati više vremena za porodicu i sebe. Njena odluka je konačna.

Pročitajte: Sanja Kužet u retkom izlasku sa mužem: Deset godina bili su razdvojeni, a danas su u srećnom braku

 “Toliko od mene za ovu sezonu, dragi ljudi... Slike su nastale poslednjeg snimajućeg dana, kada ništa nije ni slutilo da je neću završiti. Idemo u nove privatne pobede!”, napisala je trudna Sanja Kužet na Instagramu, oprostivši se od popularnog šoua.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti