Trudna Sanja Kužet: Otkriven pol bebe!

Trudna Sanja Kužet: Otkriven pol bebe!

Autor: | 04/01/2024

0

Sanja Kužet u drugom stanju, poznat i pol bebe

Sanja Kužet neće dočekati kraj sezone emisije Zvezde Granda. Lepa voditeljka uskoro odlazi na odmor, i to duži – trudničko bolovanje. U četvrtom je mesecu trudnoće, a poznat je i pol bebe.

Ata Images

 

“Grand produkcija je sa radosnim vestima ušla u 2024. godinu! Sa ponosom ističemo da je naša voditeljka Sanja Kužet u drugom stanju i da sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje sina”, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pročitajte: Sanja Kužet u retkom izlasku sa tajanstvenim mužem: Deset godina bili su razdvojeni, danas su u srećnom braku

Sanja i Nemanja imaju dva sina, Andriju i Strahinju, a pošto se već zna da opet čekaju dečaka, možemo samo da zaključimo da će popularna voditeljka, koja je letos proslavila 40. rođendan, i dalje biti u manjini. Dečaci verovatno jedva čekaju društvo za igru.

Boško Karanović

 

Sanjin suprug za javnost je prava misterija, jer ne voli da se eksponira. Njihova ljubavna priča, nalik onima iz romantičnih filmova, počela je kada su oboje bili na pragu dvadesetih. No, veza nije potrajala i svako je krenuo na svoju stranu.

Pročitajte: Život sa tri muškarca: Zavirite u prelepi beogradski dom Sanje Kužet FOTO

- Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše - otkrila je jednom prilikom Sanja, govoreći o suprugu koji je direktor marketinga jedne automobilske kuće.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti