Sanja Kužet iza sebe već ima jedan brak, a sada otkriva prelepe vesti

Sanja Kužet iza sebe već ima jedan brak, a sada otkriva prelepe vesti

Autor: | 03/02/2021

0

Sanja Kužet godinama uživa u skladnoj emotivnoj vezi sa još uvek nevenčanim suprugom Nemanjom Živojinovićem, sa kojim je dobila i sina. Ponosna mama dva dečaka, Andrije i Strahinje, ne krije da je srećna, a kako je upoznala ljubav svog života otkrila je tek sada. 

Pročitajte: Evo čime se bavila Sanja Kužet pre nego što je postala voditeljka

foto ATA Images

 

Njihova ljubavna priča je i te kako interesantna, jer je počela tako što su se upoznali na letovanju i to u ranoj mladosti, da bi kasnije, nakon 10 godina rešili da njihovo drugarstvo pređe u nešto ozbiljnije.

- Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala... Videli smo se još u avionu i onda tamo posle neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja letovanja smo se svi zajedno zabavljali. Naravno to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo - iskreno je ispričala Sanja Kužet za "Grand" i dodala:

- Tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše.

Pročitajte: Sanja Kužet - Procvetala sam od kada sam postala majka

foto: ATA Images

 

Sanja Kužet otkriva da li će uskoro, po drugi put, stati na ludi kamen 

Zanimljivo je da je Sanja ostala u kontaktu sa celokupnim društvom sa pomenutog letovanja. Kada su se posle dužeg vremena svi zajedno okupili na piću, imala je priliku da upozna apsolutno jednog novog Nemanju.

- Iako je on i iz onog perioda bio jako kulturan mladić, ta činjenica se nije promenila, ali kad govorim o zrelosti, to su apsolutno dve različite osobe. Što je i normalno, muškarac u 23 godine i muškarac kojeg sam upoznala 10 godina kasnije, to je ogromna razlika. Tu su se nama ponovo putevi ukrstili, ponovo neka češća viđanja, ispijanje kafe i zapravo činjenica da se pred vama nalazi čovek koji vas želi i koji je apsoluto na svom mestu, a nije ni stvar da je neko samo okej, nego se dogodilo ono što je najvažnije, hemija i ljubav - rekla je Sanja i otkrila da li će se udati po drugi put. 

- Naš status je nevenčani supružnici kako se to danas zove. Ma nama je tako lepo, ne robujem formama. Nama je prelepo, dobili smo i zajedničko dete, sina Strahinju - otkrila je srećna i zadovoljna Sanja za "grand.online"

foto Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti