U mladim godinama spoznao je strahote bolesti: Sin Relja ponos je Voje Brajovića i Milice Mihajlović

U mladim godinama spoznao je strahote bolesti: Sin Relja ponos je Voje Brajovića i Milice Mihajlović

Autor: | 16/02/2024

0

Za razliku od njegove starije dece, Vukote i Iskre, mlađi sin Voje Brajovića prava je enigma za javnost. Proslavljeni glumac dobio je Relju u drugom braku, sa koleginicom Milicom Mihajlović, ali retko kad su zajedno pozirali za medije.

Mirko Tabašević

 

Relja Brajović, koji danas ima 22 godine, nije poželeo da krene stopama roditelja, starije sestre i brata. Umesto glume, opredelio se za muziku i sport.

Pročitajte: Vaterpolista u hardkor bendu - Ovo je Relja, mlađi sin legendarnog Voje Brajovića

- Trenira vaterpolo. Veliki je roker, sluša Džonija Keša i Ejmi Vajnhaus. Gitarista je u rok bendu Majak. Mnogo čita, ali isključivo istorijsku građu – pohvalio ga je Voja Brajović u jednom intervjuu.

Boško Karanović

 

Iako nikada nije previše pričao o traumi koju je porodica preživela, nije tajna da je mlađi sin Voje Brajovića svojevremeno imao ozbiljan zdravstveni problem. Srećom, to je sada daleko iza njih, a Relja vodi lep i ispunjen život.

Pročitajte: Oženio se ćerkom prvog komšije - Ovo je bivša supruga Voje Brajovića, nikad viđene porodične fotografije

Zanimljivo je i to da mlađi sin Voje Brajovića, za razliku od većine svojih vršnjaka, nije aktivan na društvenim mrežama, te mu je teško ući u trag. Ilegala mu, po svemu sudeći, savršeno odgovara.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti