Vučić odlikovao Zoricu Brunclik: Pogledajte kako se pevačica skockala za predsednika

Vučić odlikovao Zoricu Brunclik: Pogledajte kako se pevačica skockala za predsednika

Autor: | 15/02/2024

0

Zorica Brunclik dobila Sretenjski orden

Na Dan državnosti, 15. februara, tradicionalno se dodeljuju priznanja pojedincima, institucijama i organizacijama, svima koji su se na poseban način istakli u javnom životu zemlje. Ceremonija se održava u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Srbije.

A.H./ATA Images

 

Ovim svečanim povodom ispred Starog dvora upriličen je vizuelni spektakl, sa motivima iz naše prošlosti. Građanima se na početku obratio Aleksandar Vučić, podsetivši zbog čega je Sretenje crveno slovo ne samo u crkvenom kalendaru već i u srpskoj istoriji.

Pročitajte: To može samo ona - Nećete verovati kako izgleda kupatilo Zorice Brunclik

Na spisku ovogodišnjih dobitnika odlikovanja su brojni umetnici, književnici, diplomate, sportisti, profesori, bolnice, škole, pripadnici vojske i policije...

A.H./ATA Images

 

Pomenimo list „Politiku“, „Radio Beograd“, hor „Kolibri“, glumca Nikolu Pejakovića, rok grupu „Kerber“, Aleksandru Kovač, Leontinu, Lepu Lukić, Zoricu Brunclik, Mirka Kodića.

A.H./ATA Images

Zorica, istaknuta estradna umetnica čija karijera traje decenijama, za ovu priliku odlučila se za elegantnu odevnu kombinaciju, u kojoj je, nema sumnje, ostavila utisak.

Klasika je uvek mudar izbor, pa je tako folk diva blistala u crnom sakou ispod kojeg su se videle bela košulja i stilizovana kravata.

A.H./ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs A.H./ATAImages