Uz nju je našao mir, ali žarka želja je ostala neostvarena: Kako je Ljubomir Bandović pričao o bivšoj supruzi dokazuje kakav je čovek

Uz nju je našao mir, ali žarka želja je ostala neostvarena: Kako je Ljubomir Bandović pričao o bivšoj supruzi dokazuje kakav je čovek

Autor: | 11/02/2024

0

Supruga Ljubomira Bandovića bila je ona 

Uskoro će serija „Sablja” biti pred publikom, a jednu od istaknutijih uloga u ovom naslovu ima i Ljubomir Bandović, što nije neko iznenađenje, budući da je reč o jednom od najtalentovanijih glumaca Srbije. 

Kako se emitovanje serije zahuktava, tako se i interesovanje za privatni život velikog glumca pojačava, posebno zbog toga što Ljuba nerado o njemu govori.

Milan Maricic/ATAImages

 

Svi se dobro sećaju njegove bivše supruge Tatjane, od koje se bez pompe razveo, a o tom krahu braka dugo nismo ništa znali.

‒ Moja žena već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi ‒ rekao je popularni glumac prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom”.

Pročitajte: Kakav izbor! Ovaj glumac će igrati Zorana Đinđića u seriji „Sablja”, a evo i ko su vođe Zemunskog klana

Venčali su se 2005. godine, ali zajedničke intervjue nisu davali. Supruga Ljubomira Bandovića, a i sam Ljuba, retko su iznosili detalje iz privatnog života.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, glumac je jednom prilikom otkrio da je suprugu, koja je završila Fakultet likovnih umetnosti, upoznao na druženju kod zajedničkih prijatelja.

Ako bi je i spomenuo u nekom intervjuu, o ženi je govorio u superlativu.

„Uz nju sam našao željeni mir”, isticao je i hvalio Tanjino strpljenje i toleranciju, jer zbog profesionalnih obaveza često nije bio kod kuće.

Pročitajte: Više nisam oženjen, sve stečeno isključivo je moje! Siniša Kovačević posle 40 godina braka sa Ljiljanom Blagojević objavio RAZVOD

Najveća želja, da dobiju zajedničko potomstvo, nije im se ostvarila.

‒ I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv ‒ napominjao je Ljuba Bandović.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još