Kejti Peri trudna i srećna - uživanje na plaži neposredno pred porođaj (video)

Kejti Peri trudna i srećna - uživanje na plaži neposredno pred porođaj (video)

Autor: | 17/07/2020

0

Kejti Peri trudna je provela najlepše mesece drugog stanja u karantinu, usled pandemije virusa korona. To se prilično odrazilo na njeno psihičko stanje, pa je često bila preosetljiva, kako zbog hormona, tako i zbog celokupne situacije, koja na nju nije najbolje uticala.

Buduća mama dospela je na naslovnice svetskih tabloida nakon što je konačno slobodno prošetala najpoznatijom plažom u Kaliforniji. Kejti Peri obukla je ljubičasti kupaći, koji je dodatno naglasio njen trudnički stomak i svega nekoliko dana pred porođaj uživala je u danu na plaži.

Pročitajte: Najnovije fotografije trudne Kejti Peri oduševile svet (foto)

Kejti Peri trudna i uzbuđena dane pred porođaj ispunjava najrazličitijim aktivnostima, a jedna od njih je kupanje u okeanu.

‒ Vrlo sam uzbuđena zbog dolaska bebe. Ova pauza tokom karantina dobro mi je došla da posložim prioritete. Mnogo se radujem rođenju bebe i provođenju vremena kod kuće, sa porodicom. Tek sad shvatam koliko je malo zapravo potrebno za sreću ‒ rekla je Kejti u poslednjem intervjuu.

Lepa pevačica i njen dečko Orlando Blum oduševili su javnost izborom kume za svoju devojčicu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 17. Мај 2020. у 2:13 PDT

Naime, par je odlučio da kuma njihove ćerke bude glumica Dženifer Aniston, koja je ovu čast prihvatila sa oduševljenjem. Ona i Kejti dodatno su se zbližile tokom karantina, kada su dane provodile u dugim šetnjama i razgovorima.

I budući tata devojčice, koji se već ostvario u roditeljskoj ulozi, nestrpljivo iščekuje ćerkicu. Naime, Orlando već ima sina iz braka sa Mirandom Ker, a sada nestrpljivo čeka duge večeri koje će provoditi uz bebu, flašice i priče za laku noć.

‒ Za mene ti mirni trenuci kod kuće, kad si samo sa porodicom i bebom, brineš se i gledaš gde možeš da pomogneš i šta možeš da učiniš za taj mali život na ovom svetu su dragoceni ‒ rekao je glumac uz osmeh za emisiju „Good Morning America“.

Pročitajte: Kejti i Orlando oduševili izborom kume za svoju ćerkicu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Orlando Bloom (@orlandobloom) дана 10. Мај 2020. у 6:48 PDT


‒ Veselim se i onim vrlo dugim noćima gde ću verovatno morati da ustajem i hranim bebu mlekom iz flašice ‒ dodao je glumac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Pročitajte još