Tužila nekad jednu od najbližih osoba: Ceca Ražnatović dobila na sudu dobro poznato lice, pravda je zadovoljena

Tužila nekad jednu od najbližih osoba: Ceca Ražnatović dobila na sudu dobro poznato lice, pravda je zadovoljena

Autor: | 06/02/2024

0

Ceca Ražnatović i kompozitor Aleksandar Milić Mili sarađivali su na albumima koji su iznedrili brojne hitove, ali malo ko zna da su zbog toga završili na sudu.

Naime, Mili se upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa folk zvezdom iako je dogovor bio  drugačiji - pravo na vlasništvo trebalo je da bude podeljeno na dva jednaka dela.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mili nije ispoštovao dogovor, pa je slučaj završio na sudu.

- To se sada sve sređuje, i Jutjub kanali se sređuju, i moj kanal se sređuje. Neke pesme su povučene dok se neke stvari ne raščiste, sa Milijem sam na sudu baš zbog tih fonograma, zato što je dogovor bio da budu 50 - 50, a on je uzeo na sebe svih 100 posto.

Pročitajte: Mili šokirao priznanjem - Zaljubljen sam u Cecu, to više nije tajna

- Sada je sud dodelio da bude 50 - 50 kako je i trebalo da bude. Moram da kažem mojoj publici da nije stvar do nesređenosti kanala, sve su pesme tu, ali stvari moraju da se poštuju i da se sve stavi na svoje mesto - rekla je Ceca u Premijeri.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, sve je počelo onog trenutka kada je Ceca shvatila da se Mili upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je sa njom radio.

- Dogovor je bio potpuno drugačiji, zbog čega je Ceca, posle tog saznanja, odlučila da angažuje advokate i  pokrene sudski proces protiv nekadašnjeg saradnika - ispričao je izvor. 

Ceca i Mili zaratili posle Ušća

Do prvog sukoba između Cece i Milija navodno je došlo posle njenog velikog koncerta na Ušću, 2006. godine.

Zavađene je tada, kako se pisalo u medijima, pomirila Marina Tucaković.

- Mili je u više navrata pokušavao da stupi u kontakt sa Cecom. Međutim, ona je tada uspostavila saradnju sa drugim kompozitorima koji su počeli da rade pesme pa nije bila zainteresovana za susret.

Pročitajte: Ćutao je, ćutao, a sada progovorio - Ceca Miliju na ove reči neće ostati dužna

- Međutim, pošto je bila sve nezadovoljnija pesmama koje je dobijala Ceca je ipak, na nagovor Marine Tucaković, pristala da se vidi sa svojim bivšim saradnikom.

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

- Večera je upriličena u Cecinoj kući na Dedinju, a susret je bio veoma dirljiv i emotivan.

Nekada bliski prijatelji i višegodišnji saradnici prisetili su se svih lepih stvari koje su ih vezivale tokom saradnje i na kraju su se dogovorili da Mili uradi čak osam pesama za Cecin novi album - otkrio je tada izvor za medije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages