Glasine o razvodu su istinite? Anđelka se sa sinom odselila iz porodičnog doma

Glasine o razvodu su istinite? Anđelka se sa sinom odselila iz porodičnog doma

Autor: | 20/07/2020

0

Razvodi se Anđelka Prpić. Ova vest nedavno je odjeknula u domaćim medijima, a par je izgleda odlučio da zaista stavi tačku na devet godina braka. Izgleda da, iako je ljubavi došao kraj, Anđelka i Dario razmišljaju u istom smeru i u ovom trenutku najvažnija im je sreća njihovog sina.

Iako se glumica još nije oglasila povodom ove teme, izvor blizak porodici za domaće medije rekao je da par više ne živi zajedno.

Pročitajte: Razvodi se Anđelka Prpić?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jul 4, 2020 at 12:57pm PDT

Naime, prema navodima izvora, Anđelka se preselila u stan koji su zajedno kupili s ciljem da ga izdaju, dok je njen suprug ostao u stanu na Zvezdari.

‒ U jednom trenutku kod njih je očigledno došlo do prezasićenja. Svako se trudio da u svom segmentu poslovnog života pruži maksimum. Tako je Anđelka odlazila na probe, držala predstave širom Srbije i išla na turneje po evropskim gradovima. Dok je Dario radio na svom biznisu u ugostiteljstvu i pokušao da bude uspešan u poslu. Presudan momenat u njihovom braku bio je kada su se emocije posle niza godina ugasile i svako je želeo da nastavi put i započne novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Početkom godine usledio je razgovor između Anđelke i Darija, gde je svako izneo svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli, te je jedino rešenje za njih bio razvod ‒ rekao je izvor blizak paru za „Blic“.

Pročitajte: Anđelka Prpić - Proleće i sunce vraćaju veru i bude život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jan 31, 2020 at 5:45am PST

‒ Brzo su usledili dogovori o brakorazvodnoj parnici, kao i o brojnim drugim detaljima. Anđelka i njen bivši suprug, dok su bili u braku, kupili su stan koji su nameravali da iznajmljuju, te su se dogovorili da ona sa sinom Jakšom pređe da živi u njemu, a da Dario ostane u kući na Zvezdari. Dogovorili su se da sin sedam dana bude kod njega, a narednih sedam kod oca. Zbog deteta su posle svega odlučili da ostanu u korektnim odnosima, te da imaju civilizovanu komunikaciju.

‒ Volim da sanjarim i maštam, ali smatram da sam prilično realna. Na braku mora svakodnevno da se radi. Svaka žena manje ili više ima predispoziciju da postane džangrizava i stalno melje, pa suprugu govorim kako mora da mi pomogne da ne postanem takva ‒ iskreno je Anđelka govorila o braku.

Ipak, još nije raspoložena da o ovom teškom periodu govori javno, pa je mir potražila u planini, gde je tokom ovog vikenda uživala u prirodi kako bi sredila misli.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jul 19, 2020 at 8:12am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram

Slične Vesti