Anđelka Prpić: Proleće i sunce vraćaju veru i bude život

Anđelka Prpić: Proleće i sunce vraćaju veru i bude život

Autor: | 08/05/2020

0

Glumica Anđelka Prpić je zbog propisanih mera bezbednosti usled pandemije koronavirusa protekle nedelje provela u svom domu. Nije joj bilo teško da poštuje mere stručnjaka, ali kaže da joj je nemir unosilo što nismo imali pouzdane odgovore na ključna pitanja.

– Teško je održati entuzijazam i planirati budućnost kada se osećate kao guske u magli. Pretpostavljamo da smo izbegli najgori scenario, ali ne znamo šta nas čeka, niti kako da se ponašamo ubuduće. A najveći nemir izaziva što nema nikoga za koga pouzdano znamo da ima odgovore na ključna pitanja – poručila je glumica, i dodala:

Glumica Anđelka Prpić ne gubi optimizam

Pročitajte: Anđelka Prpić - Sada imam veći razlog da budem bolji čovek nego pre deset godina

– Ipak, proleće, sve ovo predivno cvetanje i sunce vraćaju veru i bude život. Hvala bogu, toliko je nepročitanog, neodgledanog i neispričanog, da se uvek nađe zanimacija – kaže glumica za Blic.

Kako je njen sin Jakša ide u prvi razred, nastavu je pohađao onlajn putem, a Anđelka ističe da je jako zadovoljna jer konačno ima priliku da isprati šta je to što mu zadaje muke.

–To je deo koji me najviše raduje, tačnije, zanima u ovom čudnom periodu. Konačno mogu da ga ispratim, da vidim gde briljira, a šta mu zadaje muke. Zadovoljna sam i programom na RTS-u, jako lepo i brzo se reagovalo na sve. Srećom imamo divnu učiteljicu koja revnosno radi sve ovo vreme, zakazuje onlajn časove i van programa RTS-a, a opet ima razumevanja da je ovo vanredno stanje. Sreća u nesreći je da je Jakša prvi razred, pa mogu da pratim program – rekla je glumica za pomenuti list.

Anđelka Prpić: Sina svojim primerom učim da bez muke nema uspeha

Iako glumica nastoji da intimu sačuva iza vrata porodičnog doma, koji deli sa suprugom Dariom i sinom Jakšom, ne ostavlja previše prostora za mistifikaciju i nagađanje. Kako je u intervjuu za magazin Hello! ispričala sina svojim primerom uči da samo radom može nešto da postigne u životu.

Pročitajte: Anđelka Prpić- Moj muž misli kako sam ja dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim!

– U početku mi nije bilo lako. Pođem na put, a na leđima nosim ranac griže savesti. Stalno sam se pitala da li sin dobija dovoljno moje pažnje, da li će kad poraste misliti da sam mu nedostajala. Onda sam shvatila da postoji i druga strana medalje. Svojim primerom dajem mu životnu lekciju da bez muke nema uspeha. Nema ničega. Ništa ne pada s neba, već mora debelo da se zasluži. Jakšu ponekad povedem na put kad procenim da nije previše naporno za njegove godine, a onda i muž krene sa nama. Dolazio je i u studio, video je gde mama radi.

Pročitajte: Anđelka Prpić otkrila zbog čega strahuje da rodi devojčicu

 

Pročitajte: Anđelka Prpić- Znam da budem i besna i plahovita, ali me sve brzo prođe i izvinim se

Izgleda da ste uvek dobro raspoloženi i nasmejani. Kako vam to polazi za rukom?

– Stalo mi je da ljudima bude prijatno u mom društvu. Koliko se založiš, toliko ti se vrati. U tome je ključ. Kada bi se svako od nas malo potrudio da obraduje druge, i nama bi bilo bolje. Dešavalo mi se da stanem pred kamere i pomislim: “O, ne, sad opet moram nešto da pričam”. Onda kažem sebi: “Do pre nekog vremena sedela si kod kuće i maštala da ideš na takav posao”. Nije loše da nas povremeno nešto lupi po glavi i spusti na zemlju. Meni se to ponekad desi s predstavom – nedeljama je igram bez ikakvih problema, a onda dođe jedno izvođenje kad se mučim, kad publika ne reaguje na određenu scenu onako kako sam navikla, pa na licu mesta smišljam kako da ih razbudim. Nema opuštanja – reka je glumica za naš magazin.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Luka Sarac

Najnovije vesti