Pričali da je lepša od Seve, ljubavi brzo došao kraj: Naša voditeljka uživala na jahti u Milanovom zagrljaju FOTO

Pričali da je lepša od Seve, ljubavi brzo došao kraj: Naša voditeljka uživala na jahti u Milanovom zagrljaju FOTO

Autor: | 29/01/2024

0

Bivša devojka Milana Popovića je poznata voditeljka

Pevačica Severina Vučković odlukom Vrhovnog suda Hrvatske izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom (12), koga je dobila sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Zbog celokupne situacije mediji u regionu, ali i kod nas, redovno pišu o Severininom i Milanovom privatnom životu.

Privatna Arhiva

 

Osim misteriozne Bojane, sa kojom ima četvoro dece, Milan Popović voleo je i poznatu srpsku voditeljku, o kojoj su hrvatski mediji nedavno izveštavali.

Njeno ime je Katarina Šišmanović. Iako to možda nije bila njihova najduža veza, nesumnjivo je ostavila traga.

Desilo se to pre Milanove veze sa Severinom, ali i Katarinine veze sa Goranom Stamenkovićem, prvim čovekom producentske kuće "Emotion", u kojoj je i sama radila.

Pročitajte: Severinina majka u očaju napisala pismo, otkrila sve o Milanu Popoviću - Poslednji put kad sam videla tog čoveka...

Tamnokosa voditeljka je pre veze sa Stamenkovićem bila zaljubljena u slovenačkog investitora Dejana Kitića, od kojeg se razvela posle godinu i po dana braka.

Nikada nije bilo sasvim jasno zašto je bivša voditeljka pokušavala da demantuje romansu kad su postojale fotografije koje najbolje dokazuju ono što je neporecivo.

Te fotografije i danas su dostupne pa,, ako niste već videli kako je izgledao period najveće ljubavi poznatog biznismena i voditeljke koja je nekada činila "Sve za ljubav" možete ih pogledati OVDE.

U jednom trenutku se proširila informacija da se ovaj par pomirio posle neuspešnih veza, ali je ubrzo demantovana.

Kako je pisao Story, to što je Katarina posećivala jedan lokal tik do Milanovog ne znači da je par obnovio kontakt.

Instagram

 

Šišmanovićeva je posle razvoda od Kitića rekla da nije imala kontakt sa Popovićem.

Na pitanje da li je iznenađena interesovanjem regionalnih medija za njenu vezu sa Milanom nakon što je započeo vezu sa Severinom, ona je rekla:

- Nisam jer je ona jedna od najvećih zvezda u svojoj zemlji i naravno da će novinari biti zainteresovani da saznaju svaki detalj koji ima veze sa njom.

- Volim njene pesme i slušam ih godinama, imam nekoliko njenih albuma u ​​kolima i mislim da je svaku svoju pesmu izvela iskreno i sa puno emocija - rekla je i dodala da nema problema da ugosti Severinu u emisiji "Sve za ljubav", koju je tada vodila.

Katarina je tada nestala iz očiju javnosti i retko se pojavljuje na javnim događajima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia