Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame: Plavokosi dečak danas je jedan od omiljenih domaćih glumaca, da li ga prepoznajete?

Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame: Plavokosi dečak danas je jedan od omiljenih domaćih glumaca, da li ga prepoznajete?

Autor: | 26/01/2024

0

Poznati glumac kao dečak u seriji Otvorena vrata

Imao je samo šest godina kada se popeo na scenu Ateljea 212, gde je u predstavi “Sveti Georgije ubiva aždahu”, po tekstu Dušana Kovačevića i u režiji Mucija Draškića, igrao siroče. Pojavljivao se i u nekim televizijskim serijama, a sigurno se sećate i plavokosog dečaka iz “Otvorenih vrata”.

Otvorena vrata Youtube printscreen

 

Bilo je to 1995. godine, u epizodi “Tajna Crne ruke”. Igrao je Ivana, Miličinog prijatelja. Već tada je bilo jasno da ga čeka zavidna karijera, a talenat je nasledio od oca, poznatog glumca Mihajla Kostića Pljake. I liči na njega, primetili su mnogi.

Otvorena vrata Youtube printscreen

 

Sad ste već verovatno pogodili o kome je reč. Vuku Kostiću, jednom od najtraženijih glumaca mlađe generacije, ali i velikom zavodniku. Izlišno je nabrajati sve naslove u kojima smo ga gledali, od filmova i serija do pozorišnih komada, dodajmo da se oprobao i kao režiser.

Pročitajte: Tajno skrovište na Mokroj gori - Zavirite u vikendicu Vuka Kostića, ovde su svraćale mnoge poznate dame

Naime, Vuk je za ovu godinu najavio svoj rediteljski debi sa igranim filmom “Seti me se”, za koji je napisao i scenario, a posvećen je srpskim junacima iz Prvog svetskog rata.

Jakov Simović

 
 

Pasionirani je lovac, kako na divljač, tako i na lepe žene. Među njegovim bivšim ljubavima su, između ostalih, i koleginice Bojana Stefanović i Jelisaveta Orašanin.

Privatna arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Otvorena vrata Youtube printscreen

Najnovije vesti