Dve glumice, manekenka, voditeljka... Vuk Kostić magnet za poznate žene, spisak je podugačak, a veza sa pevačicom tajna FOTO

Dve glumice, manekenka, voditeljka... Vuk Kostić magnet za poznate žene, spisak je podugačak, a veza sa pevačicom tajna FOTO

Autor: | 25/12/2022

0

Glumac Vuk Kostić u novembru je proslavio 43. rođendan, ali još uspešno odoleva odlasku kod matičara. Jedan od najpoželjnijih neženja na našoj javnoj senci uvek je bio u dugim i ozbiljnim vezama. Međutim, nijednoj devojci nije pošlo od ruke da ga ubedi da promeni status.

Pročitajte: Mazi ga po vratu, fotka otkriva sve - Vuk Kostić u zagrljaju udate koleginice

Andreja Damnjanović / Esquire

 

Koleginicu Bojanu Stefanović, sa kojom je proveo četiri godine, upoznao je još na fakultetu. Iako je njihova ljubav važila za veliku i jaku, na kraju je svako krenuo na svoju stranu. Bojana se udala i dobila dvoje dece, a sa bivšim dečkom ostala je dobar prijatelj. Osim toga, često sarađuju u pozorištu i pred kamerama.

Pročitajte: Razgolitio se - Vuk Kostić pokazao s kakvim telom raspolaže

Branko Pantelić

 

Zgodni glumac ljubio je i svetski poznatu manekenku Ivanu Stanković, sa kojom ga je upoznao zajednički prijatelj. Ipak, njihova romansa potrajala je samo jedno leto, davne 2006. godine.

Pročitajte: Porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi! Vuk Kostić otkriva da se POVLAČI

Miša Obradović

 

Sa Vukom Kostićem kratko se zabavljala i pevačica Ivana Peters. Ta veza bila je tajna, a za nju smo saznali od same Ivane koja je taj podatak otkrila u jednom intervjuu:

‒ Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno, ne sećam se zašto smo raskinuli.

Pročitajte: Dramatična scena u zgradi RTS-a - Infarkt Ivane Peters promenio je sve, pomisao na ćerku Saru davala joj je snagu

Andreja Damnjanović

 

Sa Jelisavetom Orašanin proveo je pet godina. Važili su za jedan od najpopularnijih parova, vezivala su ih brojna interesovanja, od glume do ekstremnih sportova, i mnogi su očekivali da čuju svadbena zvona. Ipak, 2015. godine su se rastali, a Jelisaveta je ubrzo upoznala Miloša Teodosića i započela novo životno poglavlje.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin napustila Teodosića - Oglasila se i sve otkrila, ovo su detalji razlaza FOTO

Privatna arhiva

 

Naravno, kroz Vukov život prošle su i brojne nepoznate devojke, a poslednji put javnost je ustalasao pre tri godine kada se pročulo da je u ljubavi sa Anom Mihajlovski.

Na promociju serije „Južni vetar“ došli su zajedno, držeći se za ruke, i tako svima jasno stavili do znanja koliko je njihova veza ozbiljna. Posle nekoliko meseci rastali su se u tišini.

Pročitajte: Ljubav ne zna za granice - Na adresu Ane Mihajlovski stigao raskošan buket, posebna posveta od posebne osobe FOTO

Boško Karanović

 

Mada nikako da stane pred oltar, zgodni glumac tvrdi da jedva čeka taj dan.

‒ Sigurno je da će se to desiti. Voleo bih da postanem roditelj i da svojoj deci pružim bar upola onoga što su meni pružili moji ‒ poručio je jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti