Monika Seleš poslala moćnu poruku Novaku: Volela bih da smo igrali u istoj eri, bio bi to savršen miks dubl

Monika Seleš poslala moćnu poruku Novaku: Volela bih da smo igrali u istoj eri, bio bi to savršen miks dubl

Autor: | 24/01/2024

0

Monika Seleš poslala poruku Novaku Đokoviću

Trijumfom u četvrtfinalnom meču Novak Đoković stigao je do 33. uzastopne pobede na Australijan openu, čime je izjednačio rekord koji je više od tri decenije držala legendarna Monika Seleš. Na konferenciji za medije koja je usledila odmah posle duela najbolji teniser planete pomenuo je i veliku šampionku.

Christian Alminana/Getty Images

 

- Zaista volim Moniku. Monika mi je bila u glavi dok sam odrastao u Srbiji, svakoga dana. Jelena Genčić, moja teniska majka, radila je i sa Monikom, tako da sam slušao mnogo o njoj: "ona ovoliko spava, jede ovo ili ono, trenira ovako"... – ispričao je Nole uz osmeh.

Pročitajte: Monika Seleš slavi 50. rođendan - Ovako danas izgleda legendarna Novosađanka

- Bila mi je jedan od idola i heroja u detinjstvu, bio sam veoma nervozan kada je trebalo da je upoznam. Govorimo istim jezikom, jer je i ona iz Srbije, ali je većinu života provela u Americi. Imala je neverovatnu karijeru, naročito dobro igrala je ovde. Svi se pitamo koliko daleko je mogla da stigne da se nije desilo ono što se desilo... Sve najlepše o njoj. Izuzetno mi je drago što baš sa Monikom delim ovaj rekord.

Instagram

 

Na odgovor slavne Novosađanke nismo dugo čekali. Obratila se Đokoviću preko Instagrama, a njene reči preneli su i prestižni svetski sportski portali.

- Odavno sam prestala da brojim Novakove grend slem titule, jer sam znala da će oboriti sve rekorde i postaviti neke nove, koje će buduće generacije jako teško dostići - nije štedela komplimente.

Pročitajte: Monika Seleš voli da kuva, a druži se sa ovom poznatom Srpkinjom

Volela bih da smo igrali u istoj eri, bilo bi baš super da smo zajedno nastupali u miks dublu. Bio bi to masterklas – napisala je Mala Mo i dodala emotikon srca.

- Hvala ti, Novače, na zahvalnosti i na poštovanju. I idemo, osvoj Australijan open!

Photo by Christopher Lee/Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs John Phillips/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još