Kad bi mogla još jednom da ga zagrli: Udovica Siniše Mihajlovića se oglasila na poseban dan

Kad bi mogla još jednom da ga zagrli: Udovica Siniše Mihajlovića se oglasila na poseban dan

Autor: | 21/01/2024

0

Udovica Siniše Mihajlovića nikada neće prežaliti smrt supruga

Legendarni fudbaler Siniša Mihajlović napustio nas je 16. decembra 2022. godine posle duge i hrabre borbe sa opakom bolešću, a za njegovu porodicu, prijatelje i voljene utehe nema.

Profimedia

 

Njegova udovica Arijana dala je prvi intervju godinu dana posle smrti supruga, u kom je ispričala sa kakvim bolom se suočila kada ih je voljeni Miha zauvek napustio.

Pročitajte: Majka Siniše Mihajlovića stigla u Rim, prizor u stanu pokojnog sina načisto ju je slomio

‒ Provela sam skoro četiri godine po bolnicama. Moj muž imao je dve transplantacije koštane srži i radovao se svakom testu koji je dobro prošao. Gledala sam kako se ljudi bore da produže svoj život...

Jedno je pričati o bolu, drugo je doživljavati ga. Nedelju dana pre nego što je umro moj suprug je pretrčao deset kilometara, a ja treba da se slomim i padnem u depresiju? Ne! ‒  navela je hrabra Arijana.

Instagram

 

Sada je podelila sentimentalnu fotografiju, na poseban dan.

Na slici Siniša i Arijana su zagrljeni, a fotografija je nastala tokom jedne od tri ceremonije venčanja koje je ovaj par imao.

Pročitajte: Potez Arijane Mihajlović na dan Sinišine slave Srbi će dobro zapamtiti

U opisu piše "21. januar, Svetski dan zagrljaja", a možemo samo da zamislimo koliko bi udovica Siniše Mihajlovića želela da još jednom zagrli supruga.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Irina Eller