U kući Ane Brnabić ne spremaju se fensi jela: Premijerka otkrila šta voli da jede, kakvo iznenađenje

U kući Ane Brnabić ne spremaju se fensi jela: Premijerka otkrila šta voli da jede, kakvo iznenađenje

Autor: | 19/01/2024

0

Premijerka Ana Brnabić s javnošću rado deli neke male tajne iz svog života. Znamo da su joj košulje fetiš, da voli da putuje, da joj je plivanje omiljeni sport, a kuvanje omiljeni hobi, da sluša muziku osamdesetih i da je nebrojeno puta gledala “Gospodara prstenova”.

Profimedia

 

A da li biste mogli da pretpostavite koje jelo najviše voli? Nedavno je, gostujući na Alo! portalu, premijerka i to otkrila. Mnogi su se iznenadili.

Pročitajte: Privatni život Ane Brnabić sve zanima, otkriveni detalji - Šta premijerka kuva, kako se neguje, gde šopinguje...

- Što se tiče hrane, ja sam onako baš pravi domaćinski tip. Volim kuvano i roštilj, ne volim preterano ribu, morske plodovie i slično, ništa od te, kako bih rekla, fensi hrane. To je možda zato što sam odrasla na državnoj kuhinji – objasnila je predsednica Vlade Srbije.

Privatna Arhiva

 

- Već kao beba od četiri meseca bila sam u jaslicama, pa u vrtiću, školi... Zato valjda i volim spanać, faširane šnicle, to je moje omiljeno jelo – rekla je Ana Brnabić u razgovoru tokom kojeg je otkrila nekoliko interesantnih detalja o sebi.

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Shutterstock

Pročitajte još