Žene joj zavide, imaju i na kome: Jelena Gavrilović konačno pokazala zgodnog verenika

Žene joj zavide, imaju i na kome: Jelena Gavrilović konačno pokazala zgodnog verenika

Autor: | 18/01/2024

0

Verenik Jelene Gavrilović je zgodan i markantan

Zajedno su već godinama, prošlog oktobra su se verili, a tek sada vidimo njegovo pravo lice. I možemo samo da konstatujemo da Jelena Gavrilović, jedna od naših najlepših glumica, zaista ima ukusa. A i sreće, očigledno, jer ljubav traje. Da li će uskoro biti i krunisana?

Ata Images

 

“My love”, napisala je pored zajedničkih fotografija nastalih ovih dana ispred dvorca Šenbrun. Beč, zima, ljubav – prava bajka.

Pročitajte: Ona se razvela, on je prekinuo veridbu sa Jelenom Gavrilović - Ovo je partner Vanje Ejdus, ljubav se dogodila

Nižu se komplimenti ispod objave koja je, mora se priznati, mnoge iznenadila, jer Jelena sa javnošću ne deli često romantične trenutke iz privatnog života.

Instagram

 

Jelenin izabranik zove se Dario i ne voli previše da se eksponira. Ljubavno gnezdo svili su u luksuznom stanu u Beogradu na vodi, uživaju, a široki osmesi govore sasvim dovoljno – da su srećni i zaljubljeni.

Pročitajte: Ona ne mora da smrša pred svadbu - Uz tri jednostavna trika Jelene Gavrilović izgubićete 6 kilograma očas posla

- Mislim da je najsnažnija ona ljubav koja se rađa polako i postepeno. Mi smo se osvojili međusobno – izjavila je zanosna glumica jednom prilikom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još