Džordž Kluni doneo odluku koja je ozbiljno razbesnela Amal

Džordž Kluni doneo odluku koja je ozbiljno razbesnela Amal

Autor: | 24/07/2020

0

Amal i Džordž se razvode ‒ vest je šokirala javnost kada se prvi put pojavila usled pandemije korona-virusa. Međutim, poznati par tada je demantovao navode. Ipak, sudeći po napisima iz stranih medija oni se suočavaju sa novom krizom u braku.

Kako se ranije pisalo, brojni su povodi za sukobe između supružnika. Prvi u nizu bio je da je Džordž zabrinut za sigurnost njihove dece zbog pretnji koje Amal dobija na poslu.

Pročitajte: Bračna kriza je prošlost - Neizmerna sreća za Amal i Džordža Klunija

Još jedan u nizu razloga za sukob je Amalina konstantna autoritativnost.

– Džordž nije navikao da mu se naređuje. I ne podnosi to. Sa druge strane, Amal je počeo da guši čitav odnos – rekao je izvor za strane medije.

Ipak, par se sada nalazi pred novim sukobom. Amal i Džordž ponovo se svađajaju i to oko Klunijeve ideje o preseljenju u njegovu rodnu Italiju. Amal Kluni zgrožena je ovom idejom, prenosi „Gossip Cop“.

Džordž želi da se sa porodicom preseli na jezero Komo, gde ima kuću. Amal je šokirala Džordžova želja da napusti Holivud, jer bi se to u mnogome odrazilo na njihov dosadašnji način života.

Pročitajte: Brak na klimavim nogama - Oko čega se svađaju Amal i Džordž Kluni

Džordž želi da se porodica, ako ne zauvek, a onda bar na neko vreme preseli iz Holivuda, kako bi posle svega pronašli i obnovili svoj mir. U tom slučaju i Amal i Džordž privremeno bi po strani morali da ostave karijeru, što se poznatoj advokatici ni najmanje ne dopada. Uz to, strani mediji govore da bi to za njih značilo veliki finansijski gubitak.

Amal i Džord se razvode ‒ vest je koja je mnogo puta odjeknula u medijima, kako zbog čestih sukoba, tako i zbog povremeno odvojenog života koji praktikuju. Upravo zbog toga šuška se da će Džordž uprkos njenom neslaganju neko vreme živeti u romantičnoj Italiji. Kako je njihov brak već neko vreme u krizi, ova glumčeva odluka mogla bi da bude pogubna za brak koji traje još od 2014. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images, Instagram