Vojvotkinja Megan i Amal Kluni: Prijateljstvo koje nije onakvo kakvim se čini

Vojvotkinja Megan i Amal Kluni: Prijateljstvo koje nije onakvo kakvim se čini

Autor: | 28/12/2019

0

Poznato je da se vojvotkinja Megan i Amal Kluni druže, a sada su isplivali detalji njihovog prijateljstva

U svetu slavnih i poznatih iskrena prijateljstva su prava retkost, pa je i iz tog razloga druženje i bliskost između vojvotkinje Megan i supruge holivudskog glumca Džordža Klunija, Amal Kluni, privuklo mnogo pažnje. Klunijevi su prisustvovali kraljevskom venčanju prošle godine, što je izazvalo brojne glasine.

Lista zvanica koje je Megan pozvala na svoje venčanje, dovoljno govori o tome kakve promene želi da uvede u britansku kraljevsku porodicu, govorilo se tada. Bilo kako bilo, nekadašnja glumica je ostvarila sve što je zacrtala, što njenom suprugu princu Hariju ni najmanje ne smeta. Prijateljstvo sa advokaticom za ljudska prava je prihvatio, šta više, i on je počeo da se druži sa Džordžom Klunijem.

Princ Hari je Megan upoznao na nagovor zajedničke prijateljice. "Znao sam da je ona prava", rekao je Hari čim ju je ugledao, Zaljubili smo se neverovatno brzo", rekli su u prvom zajedničkom intervjuu po objavljivanju veridbe

Megan Markl više ne može da ćuti: Ne želim da me vole, želim samo da budu sposobni da me čuju!

Tako su zajedno išli na odmor na jezero Komo u Italiji, gde Kunijevi imaju vilu, a Amal je jedna od retkih koja je bila pozvana na žurku darivanja ( baby shower), koja je organizovana u Nujorku pred rođenje princa Arčija. Govorilo se i da će upravo Džordž biti kum kraljevskoj bebi. Ipak, glumac je to demantovao.

Džordž Kluni iznenadio odlukom: Neću biti kum kraljevskoj bebi

-To bi bila loša ideja. Ja sam otac blizanaca, a i s tim se jedva nosim. Ne bi trebalo da budem bilo čiji kum- rekao je Kluni ali voditelj je institirao da čuje šta će reću ukoliko ga Hari i Megan budu pitali da bude kum.

Međutim, izgleda da stvari nisu takve kakvim se čine. Izvor blizak kraljevskom paru je za američke tabloide otkrio kako Amal zapravo insistira na prijateljstvu sa vojvotiknjom, odnosno, nameće joj se.

- Amal Kluni je opsednuta sa Megan i čini sve kako bi održala kontakt s njom. Šalje joj poruke i daje joj savete o odgoju dece, otkriva neimenovani izvor, pa nastavlja:

Pet godina braka je učinilo svoje: Amal Kluni je savršena, ali šta se desilo Džordžu? (foto)


- Zbog njenog kraljevskog statusa i slave, Amal više od svega želi da bude prijateljica sa Megan. Čak odlaze na tajne ručkove, a organizuju i druženja njihove dece i baš su dobre prijateljice, rekao je izvor.

Bračni par Kluni inače u centru pažnje zbog  navodnog neverstva

Strani mediji prenose da je razdor među supružnicima počeo kada je Amal izrazila želju da usvoji dete iz Iraka. Glumac se sa tim nikako nije složio, pa su između njih počele sve češće svađe. Problemi su kuliminirali kada se u njihov odnos umešala druga žena, zbog koje se njihova ljubav dovodi u pitanje. Istina je da ovakve priče nisu novost- Džordž je važio za velikog zavodnika kog do Amal nijedna lepotica nije uspela da ukroti.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti