Ne viđamo je često u ovakvom izdanju: Monika Beluči održala Holivudu modnu lekciju

Ne viđamo je često u ovakvom izdanju: Monika Beluči održala Holivudu modnu lekciju

Autor: | 17/01/2024

0

Monika Beluči u moćnom izdanju bacila Holivud pod noge

Italijanska filmska diva Monika Beluči bacila je Holivud pod noge na dodeli „Emi“ nagrada održanoj pre dve večeri u Los Anđelesu. Nije joj to bio prvi put, niti joj je neki problem da svet ostavi bez daha, ali premijerno se pojavila u moćnom izdanju koje je od nje malo ko očekivao.

Frazer Harrison/Getty Images

 

Jedna od najlepših žena svih vremena prošetala je crvenim tepihom sa svojim izabranikom, rediteljem Timom Bartonom, što je bila prava poslastica za fotografe, međutim, jednaku pažnju izazvala je i njena odevna kombinacija.

Pročitajte: Premijerna šetnja crvenim tepihom - Monika Beluči više ne krije novog dečka

Za ovu priliku famozna Italijanka odabrala je crno odelo kuće „Saint Laurent“. Pantalone sa zvonastim nogavicama istakle su figuru, kao i široki pojas oko struka i bele košulje sa romantičnim detaljima. Leptir-mašna svemu je dala poseban šik, a tu je i diskretan „Cartier“ nakit kojem je godinama verna.

Frazer Harrison/Getty Images

 

Oličenje ženstvenosti i u smokingu, klasičnom muškom autfitu. Monika zna šta joj najbolje stoji, ne samo kada je reč o silueti, već i godinama, a primetno je da u poslednje vreme voli da se igra brisanjem granica između muške i ženske mode.

Pročitajte: Ne zna se koja je lepša - Monika Beluči sa ćerkom Devom na naslovnoj strani Voga

Tako smo je nedavno, na premijeri filma „Mafia Mamma“ u Njujorku, videli u sličnom izdanju, samo što je umesto mašne nosila kravatu. I Barton joj tad nije pravio društvo. U svakom slučaju, moćno!

Dia Dipasupil/Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti