Monika Beluči bacila Pariz u trans: U ovakvom izdanju je još niste videli!

Monika Beluči bacila Pariz u trans: U ovakvom izdanju je još niste videli!

Autor: | 02/03/2024

0

Monika Beluči oduševila na Nedelji mode u Parizu

Monika Beluči ne prestaje da nas baca u trans. Čak i kada je zakopčana od glave do pete. Italijanska filmska diva ovih dana pomno prati parisku Nedelju mode, ne samo zato što želi da vidi nove modele prestižnih kuća, a i da nju vide, već i zbog toga što pistama šeta njena ćerka Deva Kasel.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Zanosna glumica pojavila se na reviji brenda “Saint Laurent” i opšti utisak je da nikad bolje nije izgledala, što izuzetno moćno zvuči kada se u obzir uzme činjenica da u septembru puni šezdeset godina. Neki su primetili da je smršala. Veza sa Timom Bartonom očigledno joj prija.

Pročitajte: Ne viđamo je često u ovakvom izdanju - Monika Beluči održala Holivudu modnu lekciju

Za ovo glamurozno veče odabrala je crni kombinezon sa dubokim dekolteom i nešto u čemu je ne viđamo često – jedan fantastičan kožni mantil. Predstavila je i novu frizuru, koja joj je “skinula” nekoliko godina. Nema ko se nije okrenuo za njom.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Društvo u prvom redu pravile su joj još neke poznate i famozne dame, koje takođe nisu želele da propuste priliku da pogledaju novu kolekciju kuće "YSL".

Pročitajte: Premijerna šetnja crvenim tepihom - Monika Beluči više ne krije novog dečka

Između ostalih, pored Monike su sedele Karla Bruni, Olivija Vajld, Zoe Kravic, kao i kreativni direktor Entoni Vakarelo, koji je više puta istakao da mu je Monika velika inspiracija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Pascal Le Segretain/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti