Palo POMIRENJE sa drugim muškarcem: Zorica Brunclik konačno odlučila, Kemiš tu ne može ništa

Palo POMIRENJE sa drugim muškarcem: Zorica Brunclik konačno odlučila, Kemiš tu ne može ništa

Autor: | 15/01/2024

0

Zorica Brunclik nije često ulazila u svađe tokom svoje višedecenijske karijere. Baš zato se o trzavicama između nje i jednog njenog kolege naveliko pričalo i pisalo. 

Ata Images

 

Pevači Miloš Bojanić i Zorica Brunclik žestoko su se sukobili pre deset godina u jednom rijaliti-programu i nesuglasice su se nastavile i posle emitovanja emisije.

Oni su tada, kako se svojevremeno pisalo, prekinuli svaku komunikaciju i nisu pričali sve ove godine.

Ata Images

 

Međutim, Bojanić je sada rekao da je zakopao ratne sekire, te da se pomirio kako sa Zoricom tako i sa njenim suprugom Kemišem.

Pročitajte: Pitate me kakva je Zorica svekrva. Jedina snaja folk zvezde više ne želi da ćuti - Bilo je problematično...

- Moje srce i dušu šaljem njima, ljubim ih i volim kao i svoju porodicu. Ja nisam hteo da umrem a da se ne pomirim sa mojom Zoricom i Kemišem. Posle deset godina smo se pomirili, ja sam pričao sa Kemišem dok sam išao na neki put… - rekao je Bojanić, prenosi "Blic".

ATA Images

 

Rekao je da je Kemiš nežna duša i sjajan čovek i muzičar, te kako se odnos sa Zoricom nastavio tamo gde je stao pre deset godina.

Pročitajte: Kemiš ima dokaz - Zorica Brunclik uvela novi običaj za Božić i svi ukućani ga poštuju FOTO

- Mi smo bili u jednom rijalitiju, ali je to na neki način nestvaran život… Zorica i ja smo plakali i klečali kada se njena ćerka udavala, oni su bili na svadbi mog sina. Mi nismo samo kolege, dali smo duše jedno drugom - zaključio je Miloš Bojanić.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još