Da li je moguće da ovde letuje ćerka Zorice Brunclik? Zlata i muž kupaju se u reci, a evo kako im izgleda smeštaj FOTO

Da li je moguće da ovde letuje ćerka Zorice Brunclik? Zlata i muž kupaju se u reci, a evo kako im izgleda smeštaj FOTO

Autor: | 05/08/2023

1

Ćerka Zorice Brunclik more zamenila rekom

Egzotika je prevaziđena, ne morate da idete na drugi kraj sveta da biste uživali u čarima leta. Zlata Vujanović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, ima sjajnu ideju za odmor. Oaza koju je otkrila nalazi se u blizini i savršena je za porodicu, ali i za nezaboravan provod sa prijateljima.

Instagram

 

„Ako želite da pobegnete od gužve i grada, i da se sa najmilijima odmorite u prirodi, ovo je pravo mesto za vas. Prelepa brvnara na Drini u kojoj može da noći više ljudi, plus je pet friendly. Najlepše buđenje uz divan pogled na reku i cvrkut ptica. Mi smo uživali”, napisala je Zlata na Instagramu i sve dokumentovala fotografijama sa lica mesta.

Pročitajte: Atraktivnu plavušu gledate na televiziji, a niste imali pojma da je snaja Zorice Brunclik FOTO

Kuća je uređena u ruralnom stilu, u skladu sa okolinom. Sobe su obložene drvetom od poda do plafona, što svemu daje bajkovitu atmosferu. Uostalom, tu je šuma, lepa Drina, svež vazduh... Praznik za oči i čula.

Instagram

 

Zlati, inače stilistkinji i dizajnerki, društvo je pravio suprug Miloš Vujanović, pevač i bivši učesnik „Zvezda Granda”, sa kojim je pre četiri godine dobila ćerku Milicu.

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još