Ima 52 godine i troje dece, ali izgleda kao bomba: Marijana Mateus u kupaćem podigla prašinu

Ima 52 godine i troje dece, ali izgleda kao bomba: Marijana Mateus u kupaćem podigla prašinu

Autor: | 10/01/2024

0

Marijana Mateus u kupaćem podigla prašinu

Dame se ne pitaju za godine, znamo, ali Marijana Mateus svoje s razlogom ističe i s ponosom ih nosi. Zašto i ne bi, kada u 52, koliko je letos napunila, izgleda kao – malo je reći – atomska bomba. U to nas je uverila i najnovijim fotografijama sa jedne egzotične destinacije.

Instagram

 

„Dani na plaži, od jutra do večeri“, napisala je kreatorka i spisateljica pored slika, ostavljajući nas na teškim mukama jer ne možemo da se odlučimo na kojoj je lepše, izazovnije i zgodnije ispala.

Pročitajte: Luksuz, bogate žene i egzotične plesačice - Marijana Mateus u Londonu proslavila 52. rođendan

A ako je verovati lokaciji na kojoj se čekirala, prve dane nove godine provodi u Dubaiju. Uživa u svemu što nudi bogata arapska metropola, ali, reklo bi se, najviše na toplom pesku, pod palmama, uz hladne koktele i pogled na zaliv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Budući da joj je poslednjih godina London glavna baza, putovanje u toplije krajeve svakako joj prija. U takvoj atmosferi lako je početi dan sa osmehom, kako je poručila uz današnji set fotografija, na kojima je ona u prvom planu, a u drugom luks hotel koji je zaštitni znak ovog grada.

Pročitajte: Ovo će vas sigurno iznenaditi - Evo šta je Marijana Mateus po obrazovanju

Prizori su ostavili bez daha njene brojne pratioce na Instagramu. Glavni krivac za to je činjenica da, iako hoda šestom decenijom života, Marijana izgleda bolje od mnogih upola mlađih žena, kako je neko i primetio u komentarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Izazovan kupaći kostim, zategnuto telo, dekolte kojim udara čežnju... Pa, ako ste danas u nekom nokdaunu i lošem raspoloženju, samo bacite pogled na njen profil i za čas ćete se vratiti u život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti