Najnovije fotografije govore više od reči: Šta se dogodilo Marijani Mateus?!

Najnovije fotografije govore više od reči: Šta se dogodilo Marijani Mateus?!

31/03/2021

3

Izgled Marijane Mateus oduvek je bila tema o kojoj pripadnice lepšeg pola i te kako diskutuju. Kako se obukla, da li se ugojila, kakva joj je frizura, kao i da li je nešto korigovala na telu ‒ samo su neke od njih. S druge strane, uspešna kreatorka ne brine mnogo šta će ko da kaže, već živi svoj život punim plućima. I kada je najsrećnija i kada vodi stravične životne bitke, na njenom licu stajaće prepoznatljiv osmeh.

Pročitajte: Izdanje Marijane Mateus koje će vas ostavti u šoku, ovako do sada kreatorka nikada nije izašla na ulicu (foto)

Instagram

 
Marijana Mateus, koja poslednjih godina živi u Londonu, redovno nas preko društvenih mreža obaveštava o svemu zanimljivom što se dešava u njenom svetu. Tako je pre skoro godinu dana iznenadila pratioce na „Instagramu“ ili, bolje reći, oduševila fotografijom na kojoj vidimo kako vredno trenira, ali i da u zenitu četrdesetih izgleda kao da ima bar upola manje.

‒ Izazovna vremena navode nas da postanemo bolja verzija sebe. Svima nam je dato 24 sata dnevno. Način na koji ih koristimo utiče na životne rezultate. Za mene je vežbanje najbolje „bekstvo“ van granica koje nam je nametnuo karantin, jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus ‒ napisala je Marijana koja, iako blizu šeste decenije, izgleda besprekorno i izazovno, možda bolje nego ikad.

Pročitajte: Marijana Mateus zaista ima noge vredne divljenja! (video)

Instagram

 

Tome u prilog govori i njena najnovija fotografija, nastala jednog sunčanog martovskog dana u Londonu.

‒ Vreme je za picu. Posle dugog “lockdowna”, stvari se konačno pokreću nabolje ‒ napisala je Marijana i pokazala da je liniju dovela do savršenstva.

Iako je odlučila da se časti brzom i kaloričnom hranom, kreatorka ne brine, jer je svesna da joj uživanje u omiljenim zalogajima neće narušiti izgled koji neguje vrednim treniranjem i radom na sebi.

Pratioci na “Instagramu” su jednoglasni: “Šta ti se dogodilo?! Izgledaš savršeno, ma nikad bolje!”

Komentari (3)

Loading
Balija 04:46 01.04.2021
Odgovori

Ah sa velika Srpkinja Mateus.Mogla se ipak vratiti starom prezimena.No muzevljevo prezime je vise noble nego srpsko i zivi se od toga

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin