Lena Kovačević posle smrti majke neprepoznatljiva: Fotografija pevačice govori hiljadu reči, pretužno

Lena Kovačević posle smrti majke neprepoznatljiva: Fotografija pevačice govori hiljadu reči, pretužno

Autor: | 10/01/2024

0

Lena Kovačević posle smrti majke neprepoznatljiva

Beskrajna tuga u domu Lene Kovačević. Tuga za koju uteha ne postoji.

Izgubila je majku, svoju najveću podršku, svoju Nadu. Posle dirljivih reči kojima se oprostila od nje svima su u očima zaiskrile suze.

Popularna pevačica dugo je bila zabrinuta za majčino zdravlje.

Ata Images

 

Na Novom groblju sahranjena je na Badnji dan.

Porodica, prijatelji i kolege u suzama nosili su cveće. Pevačica Lena Kovačević teško je podnela smrt svoje majke Nade, kako smo imali prilike nedavno da vidimo na njenom Instagram-profilu.

Pročitajte: Sahranjena supruga Dušana Kovačevića, scenarista se ovim rečima oprostio od najdraže Nade

Naime, pevačica je objavila kratak snimak na kome je sa kolegama, a kako smo mogli da vidimo ona je u crnini i gotovo neprepoznatljiva u odnosu na fotografije koje smo viđali ranije, pre velike porodične tragedije.

Instagram

 

Podsetimo, Nada Kovačević, koja je osim Lene sa Dušanom imala i sina Aleksandra, bavila se profesijom koja je potpuna suprotnost umetnosti. Bila je advokat i nije volela da se javno eksponira. Mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub porodice.

- Od majke sam naučila da volim ljude i komunikaciju. Kao šef pravne službe imala je skoro četiristo ljudi sa kojima je radila, koji je i danas pozdravljaju i vole - pričala je Lena svojevremeno u intervjuu za „Gloriju“, otkrivši kakve su joj vrednosti roditelji usadili.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti