Lena Kovačević od majke je nasledila lepotu i šarm, Nada je bila prava dama

Lena Kovačević od majke je nasledila lepotu i šarm, Nada je bila prava dama

Autor: | 03/01/2024

0

Lena Kovačević od majke Nade nasledila je lepotu i šarm

Beskrajna tuga u domu Lene Kovačević. Tuga za koju uteha ne postoji. Izgubila je majku, svoju najveću podršku, svoju Nadu. Nakon dirljivih reči kojima se oprostila od nje svima su u očima zaiskrile suze. Popularna pevačica dugo je bila zabrinuta za majčino zdravlje.

Instagram

 

A krajem 2021. godine premijerno je prikazan film „Nije lako biti čovek“, po scenariju njenog oca, velikog srpskog dramskog pisca Dušana Kovačevića. Tada je otkrila i kome je posvećeno ovo ostvarenje:

Pročitajte: Preminula majka Lene Kovačević - Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela…

“Film je posvećen (videćete i na špici) našoj Nadi, našem osloncu, snazi, ljubavi... Vrlinama koje su nekim čudom uspele da se satkaju u dami kakva si Ti. I danas i svakog dana vidiš sve kroz moje oči, pa i film. On je prvo tvoj, pa tek onda naš”, napisala je Lena uz fotografiju sa majkom, otkrivši od koga je nasledila lepotu.

 

 

Nada Kovačević, koja je osim Lene sa Dušanom imala i sina Aleksandra, bavila se profesijom koja je potpuna suprotnost umetnosti. Bila je advokat i nije volela da se javno eksponira. Mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub porodice.

Pročitajte: Nisam spremna na gubitke, trudim se da verom nadjačam strah i tugu - Lena Kovačević zabrinula emotivnim rečima upućenim majci

' Od majke sam naučila da volim ljude i komunikaciju. Kao šef pravne službe imala je skoro četiristo ljudi sa kojima je radila i koji je i danas pozdravljaju i vole – pričala je Lena u intervjuu za Gloriju, otkrivši usput kakve su joj vrednosti roditelji usadili.

Luka Šarac

 

- Gde god da sam živela lako sam sklapala prijateljstva, koja i danas negujem. I nepopravljivi smo optimisti, imamo veru, vezuje nas ta snažna duhovna konekcija koja nam je danas važnija nego ikad.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti