Detalj iz biografije o kome se malo zna: Evo koliko godina zapravo ima Tamara Vučić

Detalj iz biografije o kome se malo zna: Evo koliko godina zapravo ima Tamara Vučić

Autor: | 10/01/2024

2

Tamara Vučić godište, pitanje koje mnoge zanima

Tamara Vučić može da se pohvali zavidnom karijerom i pre nego što je postala prva dama Srbije, a kasnije i humanitarnim radom kojim je zadivila ceo svet.

Tamara Vučić, devojačko Đukanović, rođena je u Loznici 1981. godine, a 11. aprila napuniće fantastične 43 godine.

U Beograd je došla na studije i upisala engleski jezik na Filološkom fakultetu. Ipak, diplomu je stekla na Fakultetu političkih nauka. Govori engleski i francuski jezik. Da bi nadogradila svoje znanje, završila je i Diplomatsku akademiju Ministarstva spoljnih poslova. Od 2010. godine u ovom ministarstvu radila je kao savetnica.

Nebojša Babić

 

Ono što mnogi ne znaju je da se izvesno vreme Tamara bavila novinarstvom i nekada bila poznato televizijsko lice.

Danas, kao prva dama Srbije, posvetila se humanitarnom radu. Izuzetno je posvećena humanitarnim aktivnostima, sa fokusom na dobrobit dece i važnost ranog razvoja. Tamara je pokrenula inicijativu za osnivanje Centra za rani razvoj deteta i inkluziju pod nazivom "Ukras sveta".

Centar će biti fokusiran na omogućavanje što kvalitetnije pomoći porodicama u smislu rane dijagnostike, intervencije i savremenih terapija.

Pročitajte: Novogodišnja haljina Tamare Vučić koju ćete odmah poželeti, ali postoji jedna caka

Dobitnica je Plakete mira Humanitarne organizacije "Nađi Raula" iz Niša. Od tada za prvu damu Srbije promenilo se mnogo toga, ali je ona, kao i njen izgled i stil, ostala dosledna sebi.

Opština stari grad

 

Žena koja se obrazovala i posvećeno radila na svojoj karijeri danas je pre svega Vukanova majka i supruga prvog čoveka Srbije, a svojom besprekornom biografijom može da bude primer mnogim mladim ženama.

Pročitajte: O cipelama Tamare Vučić večeras je pričao Beograd - Pojavila se na Breninoj promociji i pokupila sve poglede

Od Njujorka, preko Kijeva, do Pekinga, Tamara se sastajala sa Mišel Obamom, pa i Melanijom Tramp, tada prvim damama SAD, Olenom Zelenski, suprugom predsednika Ukrajine, kao i prvom damom Kine Peng Lijuan.

ATA Images

 

Dobre odnose održava i sa pripadnicima plemstva, te je rado viđen gost događaja koje organizuje porodica Karađorđević.

Komentari (2)

Loading
Nadica 21:03 10.02.2024
Odgovori

Prelepa žena, prava dama, Vukanova mama i Vuciceva supruga, sladak trio 🥰🥰🥰

hellomagazin.rs Ata Images