Pojavio se snimak Željka Mitrovića u Londonu: Svirao na ulici za pare, od prolaznika zaradio nerealnu cifru

Pojavio se snimak Željka Mitrovića u Londonu: Svirao na ulici za pare, od prolaznika zaradio nerealnu cifru

Autor: | 10/01/2024

0

Supruga vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića, Milica Mitrović nedavno je objavila opkladu da, ukoliko Željko ne bude zaradio trista funti svirajući na ulici u Londonu, moraće da uradi trideset sklekova nasred trga i to u donjem vešu.

- I tako... Pala je velika opklada. Ovaj moj ludi Žeks veruje da će sutra kao ulični svirač uspeti da za tačno sat vremena zaradi više od trista funti. Ako ne uspe, moraće na Pikadiliju da u kupaćim gaćama uradi trideset sklekova - objavila je Milica Mitrović ranije.

 

 

Željko Mitrović prolaznicima je priredio pravo iznenađenje i uspeo da zaradi obećani novac, ali i više od toga. On je podelio snimak sa londonske ulice gde je svirao i pevao sa opremom, dok su se oko njega skupili prolaznici koji su mu ostavljali novac.

- Pobeda! Dobio sam opkladu, kao ulični svirač u centru Londona za 52 minuta zaradio sam pred svedocima, sa kojima sam se kladio, tačno 467 funti!

Pročitajte: Željko Mitrović ima milione, moćan je i uticajan, ali... Ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji

- I da sam izgubio, ne bi bio kraj sveta, ali je ipak malo hladno da bi golo**z radio sklekove nasred Pikadilija - napisao je.

Milica se takođe oglasila na svom profilu posle njegove pobede.

- Ok, pobedio je Željko Mitrović, ali nije fer, najmanje pola para je dobio na Lusi - napisala je ona.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još