Marija Šerifović proslavlja prvi Božić sa sinom uz jednu moćnu poruku

Marija Šerifović proslavlja prvi Božić sa sinom uz jednu moćnu poruku

Autor: | 07/01/2024

0

Marija Šerifović proslavlja prvi Božić sa sinom

Ovo su posebni dani za Mariju Šerifović. U novu godinu ušla je srećna kao nikad pre, jer joj se ostvarila najveća želja – postala je majka. Njen sin Mario svet je ugledao u Americi, a nekoliko dana pred praznike dovela ga je u Beograd.

Ata Images

 

Pop zvezda je čak stigla i da zapeva za doček. Novu godinu provela je radno, ali Božić je, ipak, nešto toplo, emotivno, nešto što svi vezujemo za porodicu. Ovo je prvi koji proslavlja sa svojim detetom i bez sumnje za nju ima posebno značenje.

Pročitajte: Stiglo iznenađenje za Marijinog sina - Pevačica podelila sreću javno, nema šta da krije

„Proći će sve, ali duša, obraz i ono što je dobro ostaje zauvek. Mir božiji. Hristos se rodi“. Reči patrijarha Pavla napisane su na slici koju je objavila na Instagram storiju, a na kojoj je prikazano tradicionalno paljenje badnjaka ispred Hrama Svetog Save.

Edvin Kalić

 

Sve je u njenom životu u poslednje vreme nekako bilo u skladu sa pesmom „Dolazi ljubav“, koju je posvetila malom Mariu: “Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe”.

Pročitajte: Šerifovićka napisala pesmu za sina, pevačica nikad emotivnija

- Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Ovu pesmu sam pisala njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja ljubav je došla - ime joj je Mario.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Edvin Kalić

Pročitajte još

Najnovije vesti