Da li je okej za malu decu ili ne? Marija tek dobila sina, pa postavila škakljivo pitanje roditeljima

Da li je okej za malu decu ili ne? Marija tek dobila sina, pa postavila škakljivo pitanje roditeljima

Autor: | 05/01/2024

0

Marija Šerifović dobila je sina uz pomoć surogat-majke, a beba ima skoro dva meseca i tek nedavno stigla je sa mamom i bakom u Srbiju, gde će vesela porodica živeti u luksuznom stanu.

Pevačica često objavljuje slatke trenutke sa sinom Mariom i čini se da se prilično dobro snašla uz pomoć majke Verice, a sada je svim pratiocima uputila jedno pitanje, koje, verujemo, interesuje sve roditelje.

- 36 dana i nastaviće se - stavila je Marija u opisu i dodala emotikone pospanosti i spavanja, dok je u pozadini svirala muzika iz igrice "Super Mario".

Instagram

 

Ubrzo posle toga pevačica je napravila anketu i pitala svoje pratioce koje je njihovo mišljenje o objavljivanju slika maloletne dece.

- Imam pitanje za sve vas koji ste roditelji i koji niste. Šta mislite o postavljanju slika male ili maloletne dece, kako god, po društvenim mrežama? Ajde jedna lagana anketa - upitala je Marija ljude sa pomenute platforme da li im je to okej ili, ipak, ne.

Sudeći prema odgovorima, više njih je reklo da je to sve okej, dok je manji broj rekao da to ne treba nikako raditi.

Pročitajte: JK nije čestitala Mariji Šerifović sina, a sada joj se javno obratila ovim rečima, pomenula i Vericu

Podsetimo, pevačica nikada nije krila da joj je najveća želja da dobije dete, ali je na njeno ostvarenje čekala godinama. Konačno, početkom decembra, na svet je stigao Mario Šerifović.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi.

Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve. M&M - napisala je Marija Šerifović na Instagramu uz fotografiju usnulog anđela, zahvaljujući na brojnim čestitkama kojima su je obasuli znani i neznani.

Edvin Kalić

 

Kada je sredinom novembra krenula put Amerike, malo ko je mogao i da pretpostavi sa kakvim emocijama je, u pratnji majke Verice, zakoračila u avion.

Oni koji su znali da je ušla u postupak surogat-majčinstva brižljivo su čuvali tu tajnu, strpljivo čekajući da iz Los Anđelesa stignu najlepše vesti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još