Sreća nikad veća! Slavlje u domu Vesne Zmijanac, pred sam Božić

Sreća nikad veća! Slavlje u domu Vesne Zmijanac, pred sam Božić

Autor: | 05/01/2024

0

Slavlje u domu Vesne Zmijanac! Čini se da je sreća nikad veća, s obzirom na to je je pevačica u prethodnom periodu imala ozbiljne zdravstvene probleme.

Naime, pevačica je imala otvorenu operaciju na srcu u martu prošle  godine, a jednom prilikom otkrila je da je njeno stanje bilo toliko loše, pa je operisana u poslednjem trenutku.

- Kada se to desilo, bila sam na postu i moj pritisak bio je 135 / 85.

Ata Images

 

- Primili su me po kratkom postupku, a ja sam mislila da to nije moralo. Međutim, moj doktor je rekao tada, kada sam ga iskreno pitala da li je moralo tako: "Daleko ti je bila zima". Nije mi lako, umaram se i ne mogu da dišem i svašta nešto, a dok pevam, nije mi ništa - istaka je Vesna Zmijanac.

Pročitajte: Vrsna kuvarica - Vesna Zmijanac pravi najbolji kupus sa teletinom, recept ćete sigurno zapisati

Sada u njenom domu došao je red na lepe stvari. Pevačica je juče proslavila fantastičnih 67. godina, a sudeću po njenom vedrom duhu, nema nameru da mikrofon ispusti iz ruku.

ATA Images

 

Podsetimo, jedna od najboljih domaćih i regionalnih zvezda rođena je 1957. godine, a svoj talenat nije pokazala samo u pevanju već i u glumi.

Danas, čini se, ima najveću i najbolju ulogu - baka je dve devojčice, Hane i Ree koje je Nikolija dobila sa Reljom Popovićem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti