Ovo je bivši suprug Maje Gojković, oduševiće vas jedina zajednička slika

Ovo je bivši suprug Maje Gojković, oduševiće vas jedina zajednička slika

Autor: | 04/01/2024

0

Bivši muž Maje Gojković je on

O bogatom profesionalnom životu Maje Gojković, aktuelne ministarke za kulturu i informisanje u Vladi Srbije, poznato je skoro sve.

Od trenutka kada je diplomirala na Pravnom fakultetu, preko brojnih angažmana koje je imala u sferi političkog rada, do danas. Istovremeno, njen emotivni svet bio je i ostao obavijen velom misterije. 

Ata Images

 

- Veliki sam protivnik toga da se o ljubavi priča javno jer smatram da je takvo eksponiranje holivudski manir. Jedan dan javnost ubeđujete da nekoga volite najviše na svetu, a već narednog da volite nekog drugog.

Pročitajte: Venčanica, kruna i biseri - Pogledajte jedinu sliku sa venčanja ministarke Maje Gojković

- Znam da svetske zvezde to rade smišljeno, ali ja se ipak bavim ozbiljnim poslom i nema potrebe da skrećem pažnju na sebe iznošenjem detalja iz privatnog života - pojasnila je jednom prilikom zbog čega izbegava da govori o intimi.

Arhiva Hello!

 

Bivši muž Maje Gojković je poznati slikar 

U zvaničnoj biografiji Maje Gojković može se naći podatak da je bila u braku sa slikarom Igorom Vlaisavljevićem, rodom iz Bačke Topole. On je završio Akademiju likovnih umetnosti u Novom Sadu, gde je i upoznao buduću suprugu. 

Pročitajte: Prva dama i ministarka kulture odmerile modne snage - Čija haljina je lepša? 

Dela Igora Vlaisavljevića nalaze se u galerijama i privatnim kolekcijama u zemlji i inostranstvu, a Maja Gojković je svojevremeno ispričala da je uz muža razvila ljubav prema umetnosti. 

- Zajedno smo odrastali i oboje smo voleli Endija Vorhola. Kasnije, kad smo se razveli, podelili smo sve knjige i dela na ravne časti - otkrila je u jednoj izjavi i više nego što to obično čini kada je reč o ljubavnom životu. 

Tom prilikom priznala je da je, uz supruga, zavolela rok muziku, ali postala i deo novosadske kulturne scene. Iako su dugo živeli zajedno, upućeni kažu da su Maja i Igor u formalnom braku proveli tri godine. 

printscreen

 

Na pitanje koje su joj novinari nedavno postavili, koliko je važno imati muškarca uz sebe, odgovorila je:

- Veoma je važno jer to daje stabilnost. Kad imate sa nekim da porazgovarate o problemima, pogotovo o niskim udarcima koje vam zadaju u ovakvoj vrsti posla, onda imate pravi oslonac u životu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images