Nikada je niste videli: Ovo je Dunja, tajanstvena supruga Miloša Timotijevića koja 13 godina beži od kamera (foto)

Nikada je niste videli: Ovo je Dunja, tajanstvena supruga Miloša Timotijevića koja 13 godina beži od kamera (foto)

Autor: | 04/12/2021

0

Supruga Miloša Timotijevića konačno pred očima javnosti

Nije tajna da je Miloš Timotijević oženjen, ali manje-više je engima kako izgleda njegova supruga Dunja. Na novinarska „prozivanja“ da je krije od javnosti, jedan od najangažovanijih srpskih glumaca ima spreman odgovor:

- Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim intimu.

Pročitajte: Miloš Timotijević za HELLO! - Majčina bolest odredila je moj odnos prema ženama

Luka Šarac

 

I to nije farsa. Svako ko je makar jednom bio u prilici da razgovara sa Milošem složiće se da je reč o istinskom gospodinu, prijatnom sagovorniku, ali i osobi koja bira reči trudeći se da ne kaže više nego što smatra potrebnim ili pristojnim.

O izabranici, sa kojom je u srećnom braku 13 godina, Dunji Galić, koja je grafički dizajner, u jednoj od retkih izjava na tu temu kratko je rekao:

‒ Dunja ne voli da se eksponira i zato nema njenih fotografija u medijima. Ipak, uz mene je u potpunosti. U svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje.

Pročitajte: Moram učiniti sve da sačuvam porodicu - Glumac Miloš Timotijević potpuno otvoreno o situaciji u braku

Luka Šarac

 

U intervjuu za HELLO! Miloš je priznao da sa suprugom rado ide u tržne centre.

‒ Za obilazak radnji mogu da izdvojim do sat i po, posle toga šoping počinje da me zamara. Srećom, obično brzo nađem sve što mi treba, što ne mogu da kažem i za suprugu. U stanju je da se satima premišlja. Najčešće zajedno idemo u tržne centre, a kako ona veruje u moj ukus, potrudim se da joj pomognem. Uvek nađem nešto što je njenom oku promaklo, pa se srećni vratimo kući.

Pročitajte: O kuvanju i životu van kamera - Miloš Timotijević otkriva svoje navike o kojima se malo zna (video)

Instagram

 

Supruga Miloša Timotijevića konačno uslikana

Miloš je nedavno, sa koleginicom Tamarom Krcunović, u Parizu igrao predstavu „Scene iz bračnog života“, a tom prilikom sa njima je otputovala i Dunja. Fotografije nastale u „gradu svetlosti“ konačno su predstavile javnosti „tajanstvenu“ suprugu popularnog glumca.

Instagram

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin