Venčanica, kruna i biseri: Pogledajte jedinu sliku sa venčanja ministarke Maje Gojković

Venčanica, kruna i biseri: Pogledajte jedinu sliku sa venčanja ministarke Maje Gojković

Autor: | 08/11/2023

0

Maja Gojković decenijama je prisutna na našoj političkoj sceni. Ugledna novosadska pravnica, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka za kulturu i informisanje poznata je i po interesantnim odevnim kombinacijama, a ono što je manje poznato je njen privatni život.

Arhiva Hello!

 

Iza nje je brak koji je trajao samo tri godine. No, to je tema o kojoj ne razgovara.

– Veliki sam protivnik toga da se o ljubavi priča javno, jer smatram da je takvo eksponiranje holivudski manir. Ja se ipak bavim ozbiljnim poslom – objasnila je jednom prilikom.

Pročitajte: Ovaj poznati glumac je prva ljubav ministarke Maje Gojković - Tu vezu pamtim po...

Majin bivši muž je akademski slikar Igor Vlaisavljević, rodom iz Bačke Topole. Dugo su živeli zajedno pre nego što su odlučili da vezu krunišu brakom. Kako je svojevremeno otkrila, uz njega je razvila ljubav prema umetnosti.

– Zajedno smo odrastali i oboje smo voleli Endija Vorhola. Kasnije, kad smo se razveli, podelili smo sve knjige i dela na ravne časti.

Arhiva Hello!

 

Osim umetnosti, uz Igora je zavolela i rok muziku. Nažalost, priča nije potrajala, a emotivni život gospođe Gojković danas je pod velom tajne.

Ipak, uspeli smo da „iskopamo” jednu fotografiju sa njenog venčanja. Kao što se može videti na slici, na večnu ljubav Igoru zaklela se u crkvi.

Printscreen

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin