Došle na punoletstvo isto obučene: Na Zoricu smo navikli, ali šta bi Goci da se u ovakvom izdanju pojavi?

Došle na punoletstvo isto obučene: Na Zoricu smo navikli, ali šta bi Goci da se u ovakvom izdanju pojavi?

Autor: | 29/12/2023

0

Zorica Brunclik i Goca Šaulić isto obučene

Zorica Brunclik Miroljub Aranđelović Kemiš organizovali su punoletstvo unuki Sari, a na proslavi se pojavilo mnogo poznatih ličnosti. Među gostima koji su uveličali slavlje bili su Gordana, Mihajlo i Marina Šaulić, Miloš Vujanović, Emir Habibović, Miša Mijatović, Miki Perić i mnogi drugi, a svi oni su uz orkestar Aleksandra Sofronijevića uživali u slavlju za pamćenje.

Ata Images

 

- Ne znam da li ću pevati večeras, ali sigurno znam da ću plakati. Bila sam prisutna na rođenju svakog mog unučeta, a pošto je ona bila prva ovo veče je za mene posebno emotivno - rekla je folk zvezda medijima.

Kemiš je otkrio da je unuka imala posebnu želju da on ponese harmoniku i da joj zasvira.

Pročitajte: O čizmama Zorice Brunclik svako će imati mišljenje - Jednima su šik, drugima modni horor, a vama

Ono što je mnogima zapalo za oko je da su se kume na proslavi punoletstva pojavile u istom izdanju. Naime, udovica Šabana Šaulića ponela je kraljevskoplavi komplet od somota, dok je isti takav izabrala i Zorica Brunclik na koju smo navikli da nam priredi pravi modni boom gde god se pojavi.

Ata Images

 

Nasuprot njoj, Goca često menja stil i gotovo je uvek viđamo u jednostavnim odevnim kombinacijama umerenih boja, a koja dama je bolje ponela smeli komplet glasajte u anketi.

Kojoj bolje stoji komplet

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti