Mladalačka ljubav koja je trajala samo nekoliko meseci: Ona je prva supruga Tome Zdravkovića

Mladalačka ljubav koja je trajala samo nekoliko meseci: Ona je prva supruga Tome Zdravkovića

Autor: | 26/12/2023

0

Prva supruga Tome Zdravkovića je apsolutna misterija

Posle filma o Tomi Zdravkoviću, koji je oborio sve rekorde gledanosti, na male ekrane stigla je i serija o jednom od najvećih boema i muzičara sa ovih prostora. Živeo je buran život, koji su obeležili usponi i možda još više padovi, ali i velike ljubavne priče.

Instagram

 

Neke su bile nesrećne, neke je utkao u pesme, a neke su se završavale brakom. Legendarni pevač ženio se četiri puta, sa Olgicom, Milicom, Nadom i Gordanom.

Pročitajte: Život je tako hteo - Gordana Zdravković o svom snu koji nikada neće postati java

U filmu “Toma” videli smo dve njegove supruge, Gocu i Nadu, a u prvoj epizodi serije pojavila se i prva žena kojoj je zvanično rekao “da”, Olgica.

superstar printscreen

 

Toma i zgodna crnka upoznali su se početkom šezdesetih u Zrenjaninu, kada je nastupao u hotelu “Vojvodina”.

Njihova ćerka Žaklina rođena je 22. novembra 1963. godine, baš na dan kada je ubijen američki predsednik Džon Kenedi. Verovatno je zbog toga dobila ime po njegovoj supruzi Džeki, odnosno Džeklin.

Ata Images

 

No, ljubav između njenih roditelja bila je mladalačka i nije dugo trajala. Toma i Olgica razveli su se već posle nekoliko meseci.

Žaklina, koja se u filmu ne pominje, danas živi u Holandiji i ima dva sina. Jedan svira gitaru, ali, kako je rekla, zanima ga totalno drugačija muzika. Talenat je, verovatno, nasledio od dede.

Pročitajte: Kako je Aco Pejović razočarao udovicu Tome Zdravkovića - Gordana bez pardona sve iznela u javnost

- Jedan kratak period živela sam s njim. Bila sam vrlo tužna kada je umro. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja - ispričala je svojevremeno jedina ćerka Tome Zdravkovića.

printscreen/privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin