Kao u pesmi Đorđa Balaševića: Ćerka Anice Dobre pokazala trpezu za Badnji dan

Kao u pesmi Đorđa Balaševića: Ćerka Anice Dobre pokazala trpezu za Badnji dan

Autor: | 26/12/2023

0

Mina Sovtić pokazala prazničnu trpezu

Među onima koji obeležavaju oba Božića je i Mina Sovtić, ćerka legendarne Anice Dobre. Mlada glumica pokazala je pratiocima na Instagramu kako je izgledao ručak za Badnji dan. Nije posan, već, kako je napisala u storiju, ima za svakog ponešto.

Monika Pavlović

 

Da vidimo šta je sve stalo na trpezu... Mada, toliko je đakonija bilo da je jedva stalo. Kao u pesmi Đorđa Balaševića.

Pročitajte: Ovo je preslatka unuka Anice Dobre - Mina Sovtić prvi put pokazala bebu, prizor sa Kalemegdana će vas oduševiti FOTO

Tu su pečenje, šunka, domaće kobasice, ruska i još neke salate, proja, razne vrsta sireva i namaza, pite... Nemoguće je izabrati, prava gozba!

Instagram

 

Mina je prošlog septembra u crkvi “Ružica” na Kalemegdanu izgovorila drugo sudbonosno “da” svom izabraniku Luki Nikoliću. Prethodno su u aprilu sklopili građanski brak.

Mladu je do oltara dopratio otac Miodrag Sovtić, a blistala je i lepa mama Anica, koja je za tu priliku odabrala elegantnu sivu haljinu. U martu ove godine postala je baka. Devojčica je dobila ime Luna, kako se i ona zvala u kultnom “Crnom bombarderu”.

Monika Pavlović

 

Mnoge poštovaoce čuvene glumice zbunjuje priča o njenom poreklu. Jedni su tvrdili da je Nemica, drugi da je Slovenka, čak i Hrvatica, ali... Kako je svojevremeno pisao “Puls”, Anica je Srpkinja rođena u Beogradu, a na Dorćolu i danas živi.

Pročitajte: Svadbena žurka Mine Sovtić - Glumci lumpovali do zore, Nataša i Sergej najveseliji, a evo u čijim je rukama završio bidermajer (foto)

Od četrnaeste do osamnaeste godine živela je u Nemačkoj. Međutim, njeni su poreklom iz Vojvodine, iz jednog sela u Banatu, a dosta ljudi pravoslavne veroispovesti sa prezimenom Dobra živi u Rumuniji, zbog čega neki često pomisle da i ona potiče iz te zemlje.

buro247.rs

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dalibor Danilović

Najnovije vesti