Ana Sević oduševila novom fotografijom: Ovako izgleda u petom mesecu trudnoće (foto)

Ana Sević oduševila novom fotografijom: Ovako izgleda u petom mesecu trudnoće (foto)

Autor: | 03/08/2020

0

Trudna Ana Sević dugo se nije oglašavala na društvenoj mreži „Instagram“, a onda je oduševila pratioce. Naime, pevačica je podelila fotografiju sa letovanja, na kome trenutno uživa u društvu verenika Danijela i ćerke Lorene.

Na svom „storiju“ Ana već danima objavljuje fotografije sa letovanja, a posebno uživa u krstarenju Jadranom, gde sa Danijelom i Lorenom uživa na Crnogorskom primorju. Ipak, iako je aktivna na „Instagram“ storiju, dugo nije počastila fanove svojom atraktivnom fotografijom, a onda je usledilo pravo iznenađenje.

Pročitajte: Ana Sević oduševila lepim vestima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Aug 1, 2020 at 11:13am PDT


Trudna Ana Sević pozirala je na jahti u zlatnom kupaćem kostimu, ogrnuta belom košuljom. Ana je tom prilikom prvi put pokazala trudnički stomak. U petom mesecu trudnoće pevačica izgleda zanosno i ne skida osmeh sa lica.

Danijel Nedeljković, želeo je da skloni Anu iz Beograda, jer se situacija sa korona virusom drastično pogoršala.

- Danijel se na sve načine trudi ne samo da udovolji svojoj dragoj već se trudi i da ne ugrozi život svoje ćerkice koju pevačica nosi. Otkako je proglašena pandemija korona virusa, Danijel o Ani brine više nego inače - tvrdi izvor blizak paru za "Alo".

- Takođe, hotel u kom su odseli u Budvi ne samo što je luksuzan i nudi vrhunsku uslugu već je poluprazan, što porodici dodatno pruža sigurnost i mir - dodaje on.

Pevačica iz prvog braka sa Darkom Lazićem ima preslatku ćerkicu Lorenu, koja je nedavno napunila šest godina. Sa verenikom Danijelom Nedeljkovićem ona čeka i drugu devojčicu, kojoj se Lorena neizmerno raduje.

Pročitajte: Ana Sević podnela tužbu protiv Darka Lazića

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Jun 23, 2020 at 11:48am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: Ana Sević