Ana Sević podnela tužbu protiv Darka Lazića

Ana Sević podnela tužbu protiv Darka Lazića

Autor: | 27/05/2020

0

Ana Sević presekla - tužba za bivšeg supruga! 

Pevačica je podnela tužbu protiv Darka Lazića (28) za neplaćanje alimentacije jer pevač od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze. Naime, otkako je doneta sudska odluka za plaćanje alimentacije do danas „dug“ je narastao na 900.000 dinara.

- Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove ćerkice. Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos narastao je na 900.000 dinara. Zato je Ana rešila da novac potraži pravnim putem - otkrio je dobro obavešten izvor.

Pročitajte: Ana Sević pobesnela - Prestanite s lažima, Darko mi nije platio putovanje!

Ana Sević - Tužba bez medijske pažnje

Pevačica Ana Sević tužbu je podnela u najstrožoj tajnosti i advokate je naročito zamolila za diskreciju.

- Ana ne želi da javno blati oca svoje ćerke kako ne bi povredila osećanja male Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra - objašnjava izvor.

Pročitajte: Kao u dobra stara vremena - Ana Sević i Darko Lazić u šetnji sa Lorenom (video)

Budući da je Darko imao dosta problema otkako je doživeo saobraćajnu nesreću, Ana nije želela da ga do sada opterećuje i ovom temom.

- Ana nije želela da ga tuži ranije zbog toga što je Darko imao dosta problema, a onda je doživeo i tešku saobraćajnu nesreću. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali s obzirom da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vreme je da svoje obaveze prema ćerki izmiri - tvrdi izvor.

Kao što je zahtevala od advokata, Ana Sević nije želela da tužbu komentariše za medije.

- Zaista ništa ne bih komentarisala. O privatnom životu nikada nisam želela da pričam javno, pa će tako biti i ovoga puta. Nadam se da me razumete - rekla je ovim povodom za dnevni list „Alo“.

Pročitajte: Ana Sević dala drugu šansu ljubavi: Zbog ćerke se odlučila na ovaj korak

Ana Sević i Danijel Nedeljković kupuju porodičnu kuću

Pevačica Ana Sević uspešno je pregrmela pisanja medija i šuškanja da u njenom ljubavnom životu i nije sve tako sjajano, pa je sve demantovala kupovinom nove porodične nekretnine. Naime, gotovo je sigurno da će Ana Sević ostatak života provesti sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem. Oni su nedavno viđeni kako traže stambeni prostor u luks delu prestonice. Naime, oni uveliko razgledaju skupe kuće na Senjaku, a za sada, kako se navodi, posebno im se dopada jedna od 700.000 evra.

- Danijel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom delu prestonice. Vlasnicima se žuri pa bi je prodali za oko 700.000 evra iako ona vredi mnogo više, s obzirom na kvadraturu, ali i lokaciju - ispričao je izvor blizak ovom paru i dodao da se u nju, iako puno košta, mora uložiti još dosta novca.

Pročitajte: Ana Sević - Karantin me je vezao za frižider

- Potrebna je restauracija cele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta… Danijel je vodio arhitekte, kao i podizvođače radova da pogledaju sve. Njihova je procena da u kuću treba da se uloži još minimum 300.000 do 400.000 evra. U to nije uračunat nameštaj, kao i celokupno opremanje i sve ostalo što dolazi na kraju - dodao je dobro obavešteni izvor za dnevni list „Alo“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images