Vino, more, mesečina: Isplivale nikad viđene paparaco fotografije Novaka Đokovića i pevačice koju odlično znate

Vino, more, mesečina: Isplivale nikad viđene paparaco fotografije Novaka Đokovića i pevačice koju odlično znate

Autor: | 23/12/2023

0

Novak Đoković privlači pažnju gde god se pojavi, u svakom kutku sveta. Čim ga negde prepoznaju, začas ga okruži armija fanova, naročito najmlađih. Još veću prašinu podiže kada se nađe u društvu ženskih osoba, i poznatih i nepoznatih.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Slavni teniser blizak je i sa Ninom Badrić. Pop zvezda se nedavno pohvalila da je smršala upravo zahvaljujući njegovim savetima. Štaviše, nikad bolje nije izgledala, i nikad se nije bolje osećala.

Pročitajte: Jeleni neće biti lako - Posle indijske lepotice i okrutna sultanija opčinjena Đokovićem

- Otkako se držim tog režima moje telo je u balansu, koža i kosa sijaju, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada baš i nisam razmišljala koje namirnice unosim u organizam. Dugo sam pratila način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama, i zaista sve ima smisla. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta - rekla je popularna pevačica.

Instagram

 

Koliko je bliska sa Noletom otkrivaju i neke stare fotografije. Naime, pre desetak godina, dok je prvi reket sveta uživao u jednom restoranu na Hvaru, gde je letovao, društvo mu je pravila i Nina.

Večera, vino, romantični ambijent... Verovatno se i zapevalo, svi znamo kakav glas ima velika muzička zvezda, pa još kad je ponese atmosfera... Najbolji sa najboljima.

Profimedia

 

Jelene nema na fotografijama. Možda se u trenutku kada su nastale pomerila ili izašla, pa nije upala u objektiv, a možda uopšte nije bila tu? Uostalom, ona i Novak tada još nisu bili u braku. U svakom slučaju Nina im je dobra prijateljica.

Profimedia

 

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia