Ko je misteriozni partner Aleksandre Kovač sa kojim je 20 godina?

Ko je misteriozni partner Aleksandre Kovač sa kojim je 20 godina?

Autor: | 21/12/2023

0

Suprug Aleksandre Kovač, nikad se ne pojavljuje u javnosti

Sestre Kovač, Aleksandru i Kristinu, nije uspela da zbliži ni smrt oca, proslavljenog kompozitora Kornelija Kovača, koji nas je nedavno napustio.

A kako je sve počelo?

Često se spekulisalo u medijima, a često se moglo čuti da je zapravo Aleksandrin suprug, Roman Goršek bio kamen spoticanja dve sestre.

Privatna arhiva

 

Suprug Aleksandre je uspešni muzički producent, sa kojim osim ljubavi, Aleksandra neguje i dugogodišnju poslovnu saradnju. Njih dvoje su duže od dve decenije u skladnoj ljubavi, ali nikada se nisu venčali.

Sudbina je htela da Aleksandra Kovač nema svoje dete, zato je svu ljubav usmerila ka svojoj najmlađoj sestri Anji.

Petar Đorđević

 

- Kad nas je naša majka Spomenka posle teške bolesti prerano napustila, nisam razmišljala ni trenutak. U potpunosti sam, uz Romanovu bezrezervnu podršku, preuzela brigu o najmlađoj sestri Anji, koja je tada bila tek devojčica, a sada je zrela, fakultetski obrazovana žena koja uspešno radi u  svojoj branši, kao asistent režije.

Pročitajte: Skandalozno je to što se desilo... Zbog ovog muškarca su sestre Kovač zaratile na krv i nož (foto)

- Nadam se da sam uspela da joj bar malo nadoknadim nedostatak majke. U svetu u kome ja živim nepristojno je i nekulturno pričati javno o nekim stvarima, pogotovo ako su te stvari neistina.

- O meni i Romanu u proteklom periodu izgovoreno je mnogo laži, i to od strane ljudi koji ne znaju ništa o nama i godinama nisu deo našeg života.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images