Sofija Milošević blista u sedmom mesecu trudnoće: Aleksej je pravi tatin sin, a ja najsrećnija žena na svetu

Sofija Milošević blista u sedmom mesecu trudnoće: Aleksej je pravi tatin sin, a ja najsrećnija žena na svetu

Autor: | 16/01/2022

0

Luka i Sofija uživaju u zajedničkom životu jedva čekaju da se porodični tim poveća

U domu Sofije Milošević i Luke Jovića praznično raspoloženje počelo je 23. decembra, kada je fudbaler proslavio  24. rođendan. Novu godinu pratiocima na društvenim mrežama čestitali su porodičnim fotografijama, za koje su dobili bezbroj komplimenata, a Božić su, u duhu tradicije, dočekali kod kuće. Tri dana kasnije bili su na Arabijskom poluostrvu: Luka je u Rijadu igrao utakmicu, a Sofija i Aleksej za to vreme uživali su u Dubaiju.

Na početku razgovora pitali smo lepu manekenku da li se oseća dobro kao što izgleda, imajući u vidu da su joj prvi meseci prošle trudnoće bili teški.

‒ Drago mi je da tako izgledam, budući da se ne osećam baš najbolje. Čini mi se, čak, da je prva trudnoća bila lakša. Sada imam gore mučnine i stalno sam pospana, ali neću da se žalim. Najsrećnija sam žena na svetu jer ću ponovo postati mama, a sve propratne teškoće će proći.

Pročitajte: Veliko slavlje u porodičnom domu u Madridu - Luka Jović je danas najsrećniji čovek na svetu! (foto)

Studio Luss

 
 

Čas čitamo da ste u šestom mesecu trudnoće, čas da ste u sedmom...

‒ Novine svašta pišu, ali istina je da upravo ulazim u sedmi mesec.

Da li vam je ovog puta psihički lakše jer znate kako je “biti trudan”, a i kako je posle?

‒ U tom pogledu jeste znatno lakše, jer znam šta me čeka. Koliko god da čitate ili slušate iskustva drugih, dok sami ne prođete kroz trudnoću, porođaj, prve nedelje i mesece majčinstva – ne možete ni da zamislite šta vas sve očekuje.

Svojevremeno ste rekli: “Sve do trudnoće niti sam nekome polagala račune, niti sam o bilo kome vodila računa, osim o sebi.” Da li vam se dešava da se iznenadite kad shvatite koliko drugačije razmišljate ili reagujete nego ranije?

‒ Na početku mi je bilo jako čudno. Mada su mi svi govorili da će biti baš tako, nisam verovala da će se život toliko promeniti. Počneš da rezonuješ potpuno drugačije, a nekadašnji prioriteti ustupe mesto novim. Od trenutka kad sam rodila Alekseja počela sam da njegove potrebe i želje stavljam na prvo mesto. S druge strane, zahvalna sam što je on predivna i mirna beba, pa bez obzira na obaveze oko njega uspevam da nađem vreme koje je samo moje.

Pročitajte: Ovo još niko nije uradio - Sofija Milošević na originalan način otkrila da čeka drugo dete sa Lukom Jovićem

Studio Luss

Jeste li se šalili kada ste rekli da je Aleksej potpuno lud za Lukom, a ne za vama?

‒ Nažalost, nisam se šalila. (smeh) Aleksej je pravi tatin sin. Vrišti od smeha na sve što Luka uradi, obožava da provodi vreme s njim igrajući se po kući. Ipak, čini mi se da više voli da se mazi sa mamom, tako da smo tu 1 : 1.

Važno je da Luka bude lud za vama...

‒ Slažem se. (smeh) Mislim da obostrano ludilo ne prestaje od početka naše veze.

Studio Luss

Da li ste u “vreme pre Luke” ovako zamišljali zajednički život s muškarcem kojeg volite?

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka, 14. januara 2022.

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica hellomagazin

Slične Vesti