Odluka je doneta: Ovde će se poroditi Sofija Milošević

Odluka je doneta: Ovde će se poroditi Sofija Milošević

Autor: | 14/07/2020

0

Sofija Milošević porođaj jedva čeka i s nestrpljenjem se priprema za dolazak sina na svet. Uspešna manekenka izvesno vreme boravi u Španiji kod budućeg supruga Luke Jovića, a polako se bliži i septembar i termin porođaja.

Sofija je ekskluzivno za magazin „Hello!“ nedavno priznala da nosi sina, kao i da je odluku o mestu porođaja skoro donela.

‒ Prvo, pa muško ‒ kroz osmeh je rekla Sofija. – Porodiću se u septembru, verovatno u Španiji, ali Lukin posao je takav da situacija može potpuno da se promeni. Jedna od opcija čak je bio Njujork.

Pročitajte: Ekskluzivni intervju i fotografije! Sofija Milošević - Luka već planira treće dete

Sofija Milošević ‒ Porođaj u elitnoj klinici

S obzirom na to da se situacija zbog virusa korona skoro svuda u svetu komplikuje, Sofija Milošević ne želi da rizikuje, pa je odlučila da se definitivno porodi u Madridu. Luka se raspitivao kod saigrača iz kluba gde je najbolje da se rodi beba i oni su ga uputili u jednu tamošnju privatnu kliniku. Prema pisanju „Kurira“, ovde su se porodile mnoge supruge fudbalera, ali i druge žene iz visokog društva. Njegov predlog o toj klinici dopao se Sofiji, pa su rezervisali termin.

Pročitajte: Sofija Milošević presrećna - Luka me je razmazio

Luka nijednog trenutka nije pitao za cenu, jedino mu je važno da Sofija i beba imaju najbolji tretman. Ovaj dnevni list navodi da će Luka iskeširati suma od oko 25.000 evra. Svaki dan boravka na klinici košta oko dve hiljade, a ako trudnica želi da bude u apartmanu, on košta oko pet hiljada dnevno. Cena porođaja je oko četiri hiljade evra. Za sada se zna da će Jović prisustvovati porođaju, što će ga koštati nekoliko hiljada evra. Sofija i Luka ne žele da se razdavaju ni jednog momenta, pa su spremni da plate koliko je potrebno.

– Nas dvoje smo razdvojeni samo kad je Luka na treningu. Upoznao je celu moju porodicu i ja njegovu, zna sve moje prijatelje… U prošlosti sam možda mogla da budem sa mladićem u koga delimično sumnjam, ali kad odlučiš da sa nekim budeš celog života, onda sumnja ne sme da postoji. Kažem „za ceo život“ jer bih volela da tako bude, mada sam svesna da niko ne zna šta nosi novi dan ‒ rekla je Sofija za „Hello!“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 12. Јул 2020. у 8:06 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Stefan Stojanov i Luka Bošković

Slične Vesti