Kristina Bekvalac nikad lepša! Za sve je kriv njegov zagrljaj (foto)

Kristina Bekvalac nikad lepša! Za sve je kriv njegov zagrljaj (foto)

Autor: | 06/08/2020

0

Kristina Bekvalac, možda je najhrabrija od sve tri sestre, lepotice. Ona je kreatorka i stilistkinja, vetar u leđa sestri Nataši i mezimica sestre Dragane. Ipak, Kristina je prabi borac, ne samo za svoje sestre, već i za svoju porodicu.

Već dugo godina, kristina je u ljubavi sa svojim suprugom Ivom Martinovićem. Njihova priča bila je velika i ozvaničena brakom, nakon kog su dobili ćerkicu Petru. Iako su se samo malo posle Petrinog rođenja razišli i razveli, Kristina i Ivo ostali su u stabilnim, prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Nataša i Kristina Bekvalac u svađi - Jako te volim iako si beskrajno bezobrazna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on Jul 5, 2020 at 8:21am PDT


Ipak, 2013. Kristina Bekvalac vratila se staroj ljubavi, a 2015. u najvećoj mogućoj tajnosti oni su se ponovo venčali. Tom prilikom oboje su nosili crno, a sa njima su u sali bila samo dva svedoka. Kristina je ovaj važan događaj krila i od sestre Nataše Bekvalac.

Nakon obnove ljubavi, u njihov život stigao je i preslatki plavušan Noa, koga je Nataša imenovala najvažnijim muškarcem u njenom životu.

Sada, pet godina nakon što je donela važnu odluku, Kristina je srećnija nego ikada. Majka dvoje preslatke dece ne skida osmeh sa lica, jer je ostvarena i veoma voljena žena.

Pročitajte: Kristina optužila Natašu - Kopiraš me ceo život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on May 25, 2019 at 9:13am PDT


Da je itekako pononsna na sve odluke koje je donela, istakla je na "Instagramu". Kristina je podelila fotografiju sa svojim preslatkim sinčićem, ispod koje je napisala.

- Nikada se nemojte porediti sa drugim ljudima, već sa samim sobom - kakvi ste bili pre, a kakvi danas i šta ste sve do sada ostvarili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on Aug 5, 2020 at 3:15am PDT


Uz široki osmeh na licu, Kristina je jasno stavila do znanja da sada živi jedan prelep život. Donela je ispravne odluke, sa sobom je bila iskrena i upravo zbog toda danas je srećna žena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti