Tajna zimska oaza u srcu prirode: Jovan Memedović otvorio vrata brvnare, luksuz kakav se ne viđa u gradu

Tajna zimska oaza u srcu prirode: Jovan Memedović otvorio vrata brvnare, luksuz kakav se ne viđa u gradu

Autor: | 13/12/2023

1

Kuća Jovana Memedovića u prirodi utočište je poznatog voditelja

Najveći ljubitelj prirode među voditeljima, pa i među javnim ličnostima, nesumnjivo je Jovan Memedović. Skoro da nema mesta u Srbiji do kojeg nije stigao sa svojom televizijskom ekipom, a jedan „kutak“ toliko mu se svideo da je poželeo da baš tu izgradi vikendicu, odnosno brvnaru, koja će vam, ako volite prirodu, izgledati luksuznije nego bilo koji skupoceni stan u centru grada.

Instagram

 

Imajući u vidu da Jovan retko daje intervjue, a još ređe otkriva detalje iz privatnog života, jasno je da je adresa na kojoj boravi kad nije u Beogradu ostala nepoznanica za javnost.

Pročitajte: Samo tri meseca nakon što se ćerka Maša udala - Jovana Memedovića obasipaju čestitkama, jedna slika je rekla sve

No, budući da na Instagram-profilu povremeno objavi poneku fotografiju iz „privatnog raja“, nije tajna da uživa u predivnoj kući izgrađenoj od drveta.

Instagram

 

Unutrašnjost brvnare odiše toplinom i ušuškanošću. Nameštaj je jednostavan, ali udoban, a pažnju privlače uramljene fotografije na zidovima, nastale tokom snimanja emisije „Sasvim prirodno“, kao i police sa knjigama.

Instagram

 

Interesantno je da i Jovanovi brojni kućni ljubimci, a pre svega verni prijatelj, nemački ovčar, koji ga svuda prati, imaju svoje ležajeve.

Instagram

 

Kuća Jovana Memedovića po meri istinskog zaljubljenika u prirodu

Boravak na terasi, okruženoj raskošnim zelenilom, na korak od reke koja umiruje šumom, poseban je ugođaj.

Instagram

 

Čim se zaželi malo aktivnosti, Jovan Memedović seda u čamac i prepušta se uživanju u pecanju, u miru i tišini, daleko od znatiželjnih pogleda, gužve i gradskog vazduha.

Instagram

 

A kada uđe u kuću, kao pravi hedonista, nazdravi životu čašom vina.

Instagram

Komentari (1)

Loading
Zoran Đorđevic 21:36 14.12.2023
Odgovori

Reci cu vam ja gde ima jovan memedovic vikendicu ...kokin brod..u blizini su neki bogati generali...ljudi ruse vikendice i kuce da ne bi zagadjivali jezero a njega ne smeju da pipnu...i covek iz okoline radi ta dvorista obradjuje zemlju ....

hellomagazin.rs hellomagazin