Ova pevačica je uhvatila bidermajer na svadbi Brene i Bobe, doneo joj sreću i bogatog muža

Ova pevačica je uhvatila bidermajer na svadbi Brene i Bobe, doneo joj sreću i bogatog muža

Autor: | 07/12/2023

0

Bidermajer Lepe Brene uhvatila poznata pevačica

U decembru 1991. godine, kada je Jugoslavija već uveliko bila u fazi raspadanja, jedan događaj uspeo je da zaseni mučne izveštaje sa ratišta. Lepa Brena, u tom trenutku najveća balkanska zvezda, i proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović izgovorili su sudbonosno “da”.

Folk diva nije propustila priliku da suprugu i sebi čestita važan datum. Objavila je dve zajedničke fotografije od 7. decembra, ali onog pre 32 godine.

O glamuroznom slavlju u beogradskom hotelu “Interkontinental” i danas se priča. Davno je prevazišlo laskavu titulu “venčanje decenije” i postalo – venčanje veka na ovim prostorima. Procenjuje se da je koštalo 50.000 nemačkih maraka, što je za ono vreme bilo čitavo bogatstvo.

Pročitajte: Diorova venčanica, 650 jela i od kuma mercedes - Brena i Boba slave godišnjicu, ovako je bilo na njihovoj svadbi FOTO

Pripremljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova (sa jestivim gramofonskim pločama i reketom), pokloni su stigli iz svih krajeva sveta (kum Boris Beker nije mogao da dođe, ali im je poslao najnoviji “mercedes”), a Brena je blistala u venčanici renomirane francuske kuće “Dior”.

Haljina je bila dizajnirana specijalno za nju. Odlučila se za elegantan model uz telo, od satena i svile, u čisto beloj boji, sa puf-rukavima, detaljima od čipke i ogrlicom.

Privatna arhiva

 

S obzirom na potpis, verujemo da je venčanica bila skupocena, verovatno jedna od najskupljih u istoriji ovdašnjih venčanja.

Pročitajte: Matičar koji je venčao i Brenu i Cecu otkrio šokantne detalje sa dve svadbe - Evo šta se dešavalo daleko od očiju naroda, ćutao je do sada

Nosila je klasičan veo, kao i bidermajer od crvenih ruža, koji je uhvatila njena koleginica Dragana Mirković, a po svemu sudeći buket joj je doneo mnogo sreće i bogatog mladog biznismena Tonija Bijelića za koga se udala 2000. godine. Na večnu ljubav zakleli su se 28. septembra u Beču, ali sve je, po njihovoj želji, prošlo bez pompe.

Tek mnogo godina kasnije folk diva otkrila je kako je izgledao taj važan dan.

Privatna Arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva

Pročitajte još