Ovo je jedina fotografija muža preminule glumice Jelene Čvorović Paunović: Nikada ga niste videli u javnosti

Ovo je jedina fotografija muža preminule glumice Jelene Čvorović Paunović: Nikada ga niste videli u javnosti

Autor: | 06/12/2023

1

Muž Jelene Čvorović-Paunović bio je njena velika ljubav

Glumica Jelena Čvorović-Paunović preminula je sinoć u 75. godini, a tužnu vest saopštila je njena ćerka.

Jedan od likova koje je Siniša Pavić maestralno napisao, a publika odmah zavolela, jeste Zorka, odnosno Kasandra, ćerka jedinica Paje Troška, koju smo gledali u „Porodičnom blagu“.

Mnogi se još sećaju njenog „hrapavog“ glasa, pomalo „zarozane“ pojave, a pre svega svadbe sa Đošom koji joj je tepao „ženče“.

youtube printscreen

 

Glumila ju je Jelena Čvorović-Paunović, pozorišna i televizijska glumica, koja nas je napustila, čini se, prerano.

Osim u „Porodičnom blagu“ gledali smo je i u serijama „Srećni ljudi“, „Stižu dolari“ i „Bela lađa“.

Pozorišna publika imala je priliku da je vidi u predstavama Beogradskog dramskog pozorišta, čiji je stalni član postala 1985. godine, a autorka je i monodrame „Afera koferče“.

Pročitajte: Preminula Jelena Čvorović Paunović, voljena Kasandra iz Porodičnog blaga - Njena ćerka se oprostila potresnim rečima

- Retko ko od gledalaca zna kako se ja zovem, ali na moju sreću znaju uloge koje sam igrala. Često sam glumila neke „marginalce“, pa su mi prijatelji mojih roditelja govorili a što nisi igrala neku gospođu - ispričala je jednom prilikom, a koliko je bila uverljiva kao Zorka svedoči to što mnogi i danas misle da privatno voli da popije čašicu rakije.

Facebook

 

S tim u vezi, kada je gostovala u emisiji „Magazin In“, ispričala je zanimljivu anegdotu.

Pročitajte: Botoks i estetski zahvati su učinili svoje - Pogledajte kako danas izgleda lice Đošine mlade iz Porodičnog blaga, bićete u šoku (FOTO)

- Moj muž, jedan krasan čovek, rekao mi je: „Samo da znaš, ja sam se raspitao“. On je proveravao da li sam ja alkos. Nudio me je nekim skupim i divnim pićima, za koje nisam ni čula. Ja sam iz jednog malog grada, on je Beograđanin. Mislio je da sam lečeni alkoholičar, pa je proveravao moju prošlost pre nego što smo napravili porodicu. (smeh)

Facebook

 

Suprug Jelene Čvorović-Paunović, Milan, sa kojim je dobila ćerku Minu, preminuo je pre nekoliko godina.

 

Komentari (1)

Loading
Dragan 18:21 08.12.2023
Odgovori

Što ne reče "iz Bajine Bašte" a ne " iz jednog malenog grada" barem ne bi bila anonimna medju svojim sugradjanima..Porekla se ne treba stideti.Naprotiv!

hellomagazin.rs Grand Magazin Tv Grand/Youtube

Najnovije vesti